Medion laptop Akoya S6421S-i3-256 review

Medion laptop Akoya S6421S-i3-256 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion laptop Akoya S6421S-i3-256

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

MEDION 15,6 Allround Laptop
De MEDION AKOYA S6421 i3 is een uitstekende laptop voor al het zakelijke, school- en thuis -werk. Dankzij de bovengemiddeld krachtige i3 processor verloopt alles soepel en snel.
Windows 10 Home
Omdat de S6421 i3 is geleverd met Windows 10 Home – krijg je een verbeterd startmenu, nieuwe functies, snellere prestaties, en alles blijft veilig en gemakkelijk.
Intel® Core® i3 processor
De Intel® Core ™ i3-6006U Ultra low voltage CPU (2,0 GHz) haalt dankzij de slimme dual core technologie het onderste voor je uit de kan. Voorzien van 3 MB Intel Smart Cache en talloze Intel innovaties zorgt deze processor voor prima prestaties. Maar een Intel® Core ™ i3 processor is niet alleen een goede keus op het gebied prijs-prestatie verhouding. Hij gaat ook zeer zuinig met je accu om zodat jij nog langer mobiel kan blijven werken.
Geheugen
256 GB SSD; om zowel veel snelheid maar ook genoeg ruimte te bieden zit er in deze laptop een ruime SSD van 256 GB.
4 GB RAM; is genoeg geheugen om ervoor te zorgen dat alle programma's en applicaties vlekkeloos werken.
Design
Met een gewicht van slechts 1,9 kilo ben je lekker mobiel en neem je de laptop makkelijk overal mee naar toe. Door verzonken toetsen die losstaand van elkaar door de body van het notebook komen, typ je gerichter en werk je dus sneller!
De highlights
Draadloos netwerk – Dit apparaat is uitgerust met een draadloze netwerkkaart. Hiermee kun je snel en gemakkelijk over jouw draadloze WLAN router of modem met het internet verbinden. Dankzij de snelle WiFi n-standaard ondersteuning merk je hierbij nauwelijks nog verschil tussen een bedrade netwerkaansluiting. SSD (Solid State Drive) – In dit systeem zit een SSD, een harde schijf die met snel flash-geheugen werkt; dat betekent voor de gebruiker veel snelheid en een veel stiller systeem. Je werkt merkbaar sneller want op de SSD zet Medion het Windows besturingssysteem en de veel gebruikte software. Solid Keyboard – Door verzonken toetsen die los staan van elkaar en apart door de body van het notebook opkomen, typ je dadelijk gerichter en dus sneller! Het solid keyboard design geeft jouw nieuwe notebook daarbij ook nog een zeer luxe uitstraling. Bluetooth – Dankzij de bluetooth ondersteuning kan dit product moeiteloos worden gekoppeld aan andere apparatuur met bluetooth ondersteuning. Naadloze samenwerking tussen tablets, smartphone, laptop, radio speaker, muizen, toetsenborden tv's en wie weet wat je nog meer op elkaar aan zal sluiten in de toekomst!

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Medion laptop Akoya S6421S-i3-256 reviews

About the Author