Medion laptop Erazer P6605-I7-256U16 review

Medion laptop Erazer P6605-I7-256U16 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion laptop Erazer P6605-I7-256U16

Product informatie:

De Medion Erazer P6605-I7-256U16 is te gebruiken als een basis gaming laptop. Zo kan je er bijvoorbeeld de nieuwste games op spelen en ook zware games op medium instellingen.
Hogere prestaties wanneer je het nodig hebt
 Intel Turbo Boost Technologie 2.0 versnelt de prestaties van de processor en de grafische prestaties door de werkfrequentie te verhogen als er onder de specificatiegrenzen gewerkt wordt. De maximale frequentie varieert afhankelijk van de werklast, hardware, software en de algehele systeemconfiguratie.
Maak, bewerk en deel video's in een oogwenk
Intel Quick Sync Video gebruikt de daarvoor bestemde mediaverwerkingsmogelijkheden van Intel Graphics Technologie om videocodering nog sneller en gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan het maken van dvd's of Blu-ray discs, het maken en bewerken van 3D-video's, het converteren van 2D-videobestanden naar 3D en het converteren van video's voor draagbare mediaspelers en sociale netwerksites.
Bescherm jouw identiteit en/of bedrijf
Intel Identity Protection Technologie beschermt bedrijven tegen inbraak via gestolen gegevens en de toegang tot online gebruikersaccounts met een extra laag hardware-gebaseerde beveiliging en authenticatie, naast een multifactor-authenticatiekader om verschillende authenticatiemethoden te beheren.

Laatst bekende prijs: € 1129.00

Bekijk alle Medion laptop Erazer P6605-I7-256U16 reviews

About the Author