Medion laptop X6603-I7-1128 review

Medion laptop X6603-I7-1128 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Medion laptop X6603-I7-1128

Name
Review score

Product informatie:

Medion Erazer X6603
Speel je regelmatig games of heb je gewoon een krachtige laptop nodig? De Medion Erazer X6603 is de gulden middenweg tussen prestaties en prijs!
Nvidia Geforce GTX
Klaar om serieus te gamen? Met dit systeem kan het! Nvidia GTX videokaarten staan garant voor het leveren van de videoprestaties, die je met name bij het spelen van videogames nodig hebt.
SSD (Solid State Drive)
In dit systeem zit een SSD, een harde schijf die met snel flash-geheugen werkt; dat betekent voor de gebruiker veel snelheid en een veel stiller systeem. Je werkt merkbaar sneller want op de SSD zet Medion het Windows besturingssysteem en de veel gebruikte software.
Full HD 1080
Met een Full HD scherm ziet u meer ! Meer detail bij het kijken van films, meer van uw spelwereld en meer digitale TV. U kan zelfs met meer gegevens werken in uw presentaties en spreadsheets. Herbeleef uw mooiste foto's of Full HD home-video's op de meest realistische manier door de weergave in ten minste 1920 x 1080 pixels.
AC wireless standard
Met een Dual Band AC gecertificeerde draadloze netwerkkaart kunt u nog sneller online. Misschien heeft u al een toegangspunt dat aan deze laatste nieuwe draadloze standaard voldoet. Of u krijgt misschien binnenkort een nieuwe router of modem. Dankzij de WiFi kaart in deze laptop kan uw laptop de nieuwste snelheden tot wel 867 Mbps in ieder geval al aan.
Toetsenbord met verlichte toetsen
Bij gaming kan ieder voordeel een overwinning opleveren. Mede daarom is deze notebook voorzien van verlicht toetsenbord. Dit kan voordelig zijn bij het gamen in het donker en het ziet er natuurlijk ook gewoon erg stoer uit!
Bluetooth
Dankzij de Bluetooth ondersteuning kan dit product moeiteloos worden gekoppeld aan andere apparatuur met Bluetooth ondersteuning. Naadloze samenwerking tussen tablets, smartphone, laptop, radio speaker, muizen, toetsenborden tv's en wie weet wat u nog meer op elkaar aan zal sluiten in de toekomst.

Laatst bekende prijs: € 1099.00

Bekijk alle Medion laptop X6603-I7-1128 reviews