MSI laptop GL72M 7REX review

MSI laptop GL72M 7REX review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI laptop GL72M 7REX

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

GeForce GTX is de norm van een gaming laptop
Geniet van Game Ready met GTX-gaming laptop op basis van GeForce GTX. Dit is de ultieme game-ervaring, gevoed door de snelste prestaties, de meest geavanceerde speltechnologieën en het beste gaming ecosysteem.
Prestaties
GeForce GTX 10-serie GPU's geeft je tot 3 keer de prestaties van vorige GPU's van de generatie. Ze zijn gebouwd met ultrasnelle FinFET, de nieuwste technologieën voor geheugen met hoge bandbreedte en ondersteuning voor DirectX 12-functies om de snelste, soepelste game-notebook-ervaringen te leveren.
De nieuwste GeForce GTX 1050 Ti GPU van NVIDIA
De nieuwste GeForce GTX 1050 Ti GPU van NVIDIA geeft zijn volledige prestaties helemaal uit op MSI-gaming laptops dankzij de innovatieve koeloplossing, Cooler Boost 4. De 3D prestaties van GeForce GTX 1050 Ti GPU zijn ook beter dan die van GeForce GTX 970M graphics.
Vloeiende bewegingen
Naast een responstijd van 5 ms produceert het ingebouwde paneel met een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz tot 120 individuele beeldvensters per seconde. De vloeiende beweging biedt alle voordelen voor gamers bij het winnen.
Multitasken met 3 monitoren
Breid de visie uit voor de extreme game-ervaring. MSI's innovatieve Matrix Display ondersteunt tot 2 externe beeldschermen tegelijk via 1x HDMI-poort en 1x Mini DisplayPort 1.2. Multi-task wordt mogelijk gemaakt tijdens competitieve gameplays zelfs. Sluit de laptop aan op een HDTV-scherm. De Matrix Display ondersteunt een 4K-uitgang met een resolutie tot 3840 x 2160. De Matrix Display technologie creëert een ideale omgeving voor een extreme game-ervaring en een aangenaam multimedia vermaak.
Ultra speed opslag
Stap in het spel voor iedereen met de nieuwste PCI-E Gen 3.0 x4 bandbreedte met NVMe-technologie op single M. 2 SSD. Gebruik het volledige prestatiepotentieel van de Gen 3.0 SSD door de optimalisatie van de uitvoer van hardware en software met extreme leessnelheden tot 2200 MB/s, 5x sneller dan SATA3 SSD' s.
Meest recente type intern geheugen DDR4-2400
Haal de best mogelijke prestaties uit jouw laptop met ondersteuning van het geavanceerde DDR4-2400 geheugen, met een leessnelheid van meer dan 32 GB/s en een schrijfsnelheid van 36 GB/s. Met meer dan 40% snellere prestaties dan vorige generaties DDR3-1600, DDR4-2400 is de nieuwe laptopstandaard om jouw extreme game-ervaring naar een hoger niveau te tillen.
MSI Shift technologie
De exclusieve MSI “SHIFT” technologie duwt het systeem naar het uiterste, terwijl ruis en temperatuur geminimaliseerd worden. Schakel tussen verschillende profielen zoals Turbo of Eco modus. Afhankelijk van wat je precies wilt. Voor batterijbesparing heb je de Eco modus en voor het geven van vol gas de Sport of Turbo modus. Activeer deze eenvoudig door op de FN + F7 hotkey combo of via het Dragon Center te drukken.
Cooler Boost 4
Het is pure fysica dat meer energie meer warmte opwekt. Een machine koel houden is daarom ook een lastige klus. Maar niet voor MSI. De exclusieve Cooler Boost 4 technologie creëert intern dubbele thermische modules door speciale warmtebuizen toe te wijzen aan GPU en CPU. Een klik op de boost knop van de ventilator, een totaal van 6 warmtepijpen en dubbele ventilatoren drukken de warmte actief en effectief uit het systeem, waardoor het koelontwerp het hoogste niveau in zijn soort is.
Sneller, kleiner en handiger wordt de overdracht
De overdrachtsmodus USB3.0 Type-C SuperSpeed ondersteunt tot 5Gbps overdrachtssnelheid, 10X sneller dan de standaard USB 2.0. Zijn compacte poortontwerp met omkeerbare stekker. De USB3.0 is achterwaarts compatibel met USB 2.0.
Een dag en nacht sensatie
Beleef de meest ongelooflijke en meeslepende 3D-geluidservaring met Nahimic, die door game-gemeenschappen over de hele wereld zeer gewaardeerd wordt. Het biedt high definition geluidstechnologie die de geluids- en spraakprestaties van uw gamecomputer verbetert. Lage ruis en weinig vervormingsgeluiden worden gegarandeerd. Gamen in de nacht of in het

Laatst bekende prijs: € 1299.00

Bekijk alle MSI laptop GL72M 7REX reviews