MSI laptop GS65 8RE-042NL review

MSI laptop GS65 8RE-042NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI laptop GS65 8RE-042NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Twee extra kernen. Een grote stap vooruit met de Intel 8th-gen hexacore processoren
World’s First Gaming notebooks met de nieuwste Intel 8th-gen hexacore processoren! Twee extra processorkernen zorgen voor een performance verbetering van wel 40% en sterk verbeterde multitasking. Samen met de MSI Cooler Boost technologie komen deze processoren tot zijn volste recht.
Een Full HD 144Hz scherm met 7ms responstijd op IPS-level als eerste in een MSI Notebook
MSI brengt als eerste een gaming notebook met een 144Hz/7ms IPS-Level scherm op de markt. Met deze combinatie van een 144Hz ververs ratio en een 7ms responstijd, zijn input lag en ghosting verleden tijd. Met dit scherm verlies je geen seconde.
‘s Werelds dunste display bezel op een gaming notebook
Met de GS65 verlegt MSI grenzen door ‘s werelds dunste display bezel in een gaming laptop te plaatsen. Met 4,9mm bezel is het niet alleen gelukt om de kijkhoeken te optimaliseren, maar ook om een 15,6 inch scherm in een 14 inch notebook te plaatsen.
De eerste met Per-Key RGB verlichting van Steelseries
MSI brengt als eerste gaming laptops met Steelseries Per-Key RGB verlichting op de markt. Stel per toets de kleur van de verlichting in. Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor gamers met directe respons en duidelijke feedback.
Gebruik je notebook 8 uur lang zonder oplader
Gamen buiten de deur kan nog beter met de verbeterde accu van de GS65. De nieuwe accu zorgt er voor dat je 8 uur lang zonder opladen kan gamen in de trein, op school of in een café.
Houd je hoofd koel met Cooler Boost Trinity
Cooler Boost Trinity bestaat uit drie verbeterde ‘Whirlwind Blade’ ventilatoren. Deze ventilatoren zorgen voor 30% meer luchtdoorstroom bij dezelfde hoeveelheid RPM. De afzonderlijke koelsystemen voor de CPU en GPU met in totaal 4 heat pipes zorgen ervoor dat je CPU en GPU de perfecte temperatuur houden, zodat beiden de beste gameprestaties kunnen leveren.
Matrix Display
De GS63 ondersteunt het aansluiten van externe beeldschermen via de HDMI en mini Display-Port. Hierdoor is het mogelijk om op maar liefst drie schermen tegelijkertijd bezig te zijn en dus echt te multi-tasken. Op het ene scherm bijvoorbeeld je game, op het andere het nieuws en op het derde scherm je social media.
MSI Dragon Center 2.0 en Nahimic 3 – ultieme performance en geluid in één klik
Met de vernieuwde Dragon Center 2.0 met Gaming Mode stel je de laptop met één klik in voor de beste performance. Maak je een profiel voor je favoriete games, dan stelt Dragon Center automatisch de verlichting in, maakt hij geheugen vrij om de game optimaal te laten draaien en optimaliseert hij het beeld en geluid door TrueColor en Nahimic Audio instellingen. Zo ben je nooit meer tijd kwijt bij het instellen per spel.

Laatst bekende prijs: € 2199.00

Bekijk alle MSI laptop GS65 8RE-042NL reviews

About the Author