MSI laptop GT75 8RG-216NL review

MSI laptop GT75 8RG-216NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI laptop GT75 8RG-216NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Twee extra kernen. Een grote stap vooruit met de Intel 8th-gen hexacore processoren
World’s First Gaming notebooks met de nieuwste Intel 8th-gen hexacore processoren! Twee extra processorkernen zorgen voor een performance verbetering van wel 40% en sterk verbeterde multitasking. Samen met de MSI Cooler Boost technologie komen deze processoren tot zijn volste recht.
 
Keep it cool met Cooler Boost 5 – Verbeterde koeling ontworpen voor High Power Gaming
MSI’s vernieuwde Cooler Boost 5 technologie heeft tot maar liefst 8 heat pipes gekoppeld aan twee ‘whirlwind blade’ ventilatoren. Dit unieke koelingssysteem zorgt dat de warmte het systeem op de meest efficiënte wijze verlaat. Kortom een uniek koelsysteem van de hoogste kwaliteit!
 
DYNAMISCHE TEMPERATUUR- / VERMOGENSBALANS
De exclusieve MSI “SHIFT”-technologie duwt het systeem naar het uiterste en minimaliseert tegelijkertijd lawaai en temperatuur. Schakelen tussen verschillende profielen duwt uw systeem naar het uiterste of in het streven naar een langere levensduur van de batterij.
 
NVIDIA’s GeForce GTX 10 Series GPU
NVIDIA’s GeForce GTX 10 Series GPU evenaart desktop prestaties met haar nieuwe videokaarten. Deze notebook is voorzien van NVIDIA GeForce GTX 1070 videokaart die je alle nieuwste games op de hoogst mogelijke settings gemakkelijk laat spelen. Hierdoor maak je optimaal gebruik van het 120hz-scherm met een hoge in-game FPS.
 
Nooit meer last van input lag met een 120 Hz/3ms scherm
MSI Gaming laptops brengen als eerste systemen op de markt met een 120Hz refreshrate en een response time van maar 3ms! Met 120Hz verlies je zelfs bij snelle games nooit meer een detail uit het oog. Tearing en andere negatieve effecten zijn verleden tijd. Met een reactietijd van slechts 3ms is input lag ook verleden tijd. Jij en je game worden één, zonder vertraging op je controls. Het scherm biedt 94% dekking van het NTSC-kleurenspectrum en heeft hiermee de beste en meest realistische kleurweergave voor het ultieme game en entertainment plezier.
 
Best Surround Mode
Breid de visie voor extreme game-ervaring uit. Omarm de meeslepende game-ervaring door uw gaming vastgoed uit te breiden over 3 externe schermen in 4K UHD resolutie met de Latest Surround Mode technologie.
 
Subliem geluid met Dynaudio
Uitgerust met Dynaudio speakers voor geluid van de beste kwaliteit. Deze speakers zorgen voor een ongekende geluidservaring in een gaming laptop. Zo kan je ook zonder headset meeslepend gamen of genieten van een film!
 
MSI Dragon Center 2.0 en Nahimic 3 – ultieme performance en geluid in één klik
Met de vernieuwde Dragon Center 2.0 met Gaming Mode stel je de laptop met één klik in voor de beste performance. Maak je een profiel voor je favoriete games, dan stelt Dragon Center automatisch de verlichting in, maakt hij geheugen vrij om de game optimaal te laten draaien en optimaliseert hij het beeld en geluid door TrueColor en Nahimic Audio instellingen. Zo ben je nooit meer tijd kwijt bij het instellen per spel.

Laatst bekende prijs: € 3099.00

Bekijk alle MSI laptop GT75 8RG-216NL reviews

About the Author