MSI laptop GT83 8RF-023NL review

MSI laptop GT83 8RF-023NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI laptop GT83 8RF-023NL

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Twee extra kernen. Een grote stap vooruit met de Intel 8th-gen hexacore processoren
World’s First Gaming notebooks met de nieuwste Intel 8th-gen hexacore processoren! Twee extra processorkernen zorgen voor een performance verbetering van wel 40% en sterk verbeterde multitasking. Samen met de MSI Cooler Boost technologie komen deze processoren tot zijn volste recht.
 
Keep it cool met Cooler Boost 5 – Verbeterde koeling ontworpen voor High Power Gaming
MSI’s vernieuwde Cooler Boost 5 technologie heeft tot maar liefst 8 heat pipes gekoppeld aan twee ‘whirlwind blade’ ventilatoren. Dit unieke koelingssysteem zorgt dat de warmte het systeem op de meest efficiënte wijze verlaat. Kortom een uniek koelsysteem van de hoogste kwaliteit!
 
NVIDIA'S NIEUWSTE GEFORCE GTX 1070 SLI GPU
Met de innovatieve koeloplossing Cooler Boost en de speciale gamefuncties van MSI voor gamers zal de nieuwste GeForce GTX 1070 SLI GPU van NVIDIA zijn volledige prestaties volledig kunnen leveren op MSI gaming laptops. Deze notebook is voorzien van NVIDIA GeForce GTX 1070 videokaart die je alle nieuwste games op de hoogst mogelijke settings gemakkelijk laat spelen. Hierdoor maak je optimaal gebruik van het 120hz-scherm met een hoge in-game FPS.
 
BESTE SURROUND MODE OP GT SERIE GAMING NOTEBOOKS
Breid de visie voor extreme game-ervaring uit. Omarm de meeslepende game-ervaring door uw gaming vastgoed uit te breiden over 3 externe schermen in 4K UHD resolutie met de Latest Surround Mode technologie.
 
Ga op in de actie
Niets is perfect, maar perfectie sluiten is zo dichtbij als het kan. MSI True Color Technology heeft een nieuwe hoogte voor de weergavetechnologie gecreëerd. Elk paneel ondergaat grondige onderzoeken en een uitgebreid fabriekskalibratieproces, zodat elke kleur met de grootst mogelijke precisie in details wordt gepresenteerd, waardoor een uitzonderlijke kleurechtheid van bijna 100% sRGB wordt gegarandeerd. De 2.0-versie biedt een betere nauwkeurigheid en compatibiliteit, evenals intuïtieve gebruiksvriendelijke functies. Ga helemaal op in de actie op dit prachtige scherm van maar liefst 18.4 inch groot.
 
Cherry MX Speed Silver Switches
Deze gaming notebook is niet alleen de eerste, maar ook de enige gaming notebook ter wereld die een Cherry MX Speed Silver RGB Switches aan boord heeft. De nieuwe MX Speed-schakelaars van deze Cherry hebben de beste responsieve en tactiele feedback met een 1,2 mm mechanische bediening, lichte bediening 45g sleutelschakelaars en duurzaamheid van Gold-contact. Ontworpen en gemaakt door MSI, is dit meesterwerk nu in staat om te schitteren in het donker met meerkleurige RGB-achtergrondverlichting en kun je nog sneller klikken dan ooit tevoren. Extreem gamen is hier niet langer het doel, maar het nastreven van de perfectie van een kunstwerk.

Laatst bekende prijs: € 3999.00

Bekijk alle MSI laptop GT83 8RF-023NL reviews

About the Author