MSI laptop Raider GE63VR 7RE-007NL review

MSI laptop Raider GE63VR 7RE-007NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI laptop Raider GE63VR 7RE-007NL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De krachtige MSI notebook Raider GE73VR 7RF
De GE73VR 7RF notebook van MSI is een zeer krachtige notebook en bedoeld voor de echte gamer. Dankzij de nieuwe 7e generatie Intel® Core™ i7-7700HQ processor, een GTX 1070 videokaart, 1TB voor opslag gecombineerd met een supersnelle NVMe SSD van 256GB kan deze notebook alles aan. Met de Per-Key RGB verlichting pas je het toetsenbord aan aan je eigen stijl. Tijdens het gamen houdt Cooler Boost 5 de laptop koel zodat jij je hoofd koel kan houden. Ook VR is voor dit systeem geen probleem. Ga voor de overwinning met de GE73VR!
NVIDIA’s nieuwste GeForce® GTX 10 Series GPU nu op MSI Gaming Notebooks!
MSI heeft ‘s werelds eerste gaming notebooks met de nieuwste generatie NVIDIA videokaarten. NVIDIA’s nieuwe generatie GeForce® GTX 10 Series Pascal GPU evenaart desktop prestaties met haar nieuwe videokaarten. Deze notebook is voorzien van NVIDIA GeForce GTX 1070 videokaart die je alle nieuwste games op de hoogst mogelijke settings gemakkelijk laat spelen.
De eerste met Per-Key RGB verlichting van Steelseries. Elke toets anders – wat is jouw style?
MSI brengt als eerste gaming laptops met Steelseries Per-Key RGB verlichting op de markt. Stel per toets de kleur van de verlichting in. Zo kan je bijvoorbeeld real time en in één oogopslag je health en ammo bijhouden! Dit toetsenbord is speciaal ontworpen voor gamers met 1.9mm travel op de toetsen voor directe respons en duidelijke feedback.
Keep it cool met Cooler Boost 5 – Verbeterde koeling ontworpen voor High Power Gaming
MSI’s vernieuwde Cooler Boost 5 technologie heeft tot maar liefst 7 heat pipes gekoppeld aan twee ‘whirlwind blade’ ventilatoren. Dit unieke koelingssysteem zorgt dat de warmte het systeem op de meest efficiënte wijze verlaat. Kortom een uniek koeldesign van de hoogste kwaliteit!
1st VR Ready
Met de “One Click VR” functie kun je met deze gaming notebooks volledig opgaan in de virtual reality wereld! Via het MSI Dragon Center kun je met slechts een klik super makkelijk bijvoorbeeld de HTC Vive aansluiten en je systeem hiervoor optimaliseren. VR Ready gecertificeerd door NVIDIA en HTC Vive.
Subliem geluid met Dynaudio Giant Speakers en de ESS Sabre HiFi DAC
Uitgerust met 5 keer grotere speakers voor geluid van de beste kwaliteit. Deze speakers zorgen voor een ongekende geluidservaring in een gaming laptop. Zo kan je ook zonder headset meeslepend gamen of genieten van een film! Toch liever gamen met een headset? Ook dan zorgen de ESS Sabre HiFi DAC en de Nahimic 2 enhancer voor de beste surround ervaring.

Laatst bekende prijs: € 1699.00

Bekijk alle MSI laptop Raider GE63VR 7RE-007NL reviews