MSI laptop Stealth Pro GS63VR 7RG-045NL review

MSI laptop Stealth Pro GS63VR 7RG-045NL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews MSI laptop Stealth Pro GS63VR 7RG-045NL

Name
Review score

Product informatie:

Behaal nieuwe snelheden! Intel Kabylake i7-7700HQ
Met de allernieuwste 7e generatie Intel Kabylake behaal jij nieuwe snelheden. De efficiëntie van deze nieuwe technologie is sterk verbeterd waardoor jij topprestaties behaald. In combinatie met de 10 series videokaarten kun jij genieten van de meest vloeiende game-ervaring!
NVIDIA’s nieuwste GeForce® GTX 10 Series GPU nu op MSI Gaming Notebooks!
MSI heeft ‘s werelds eerste gaming notebooks met de nieuwste NVIDIA videokaarten. NVIDIA’s nieuwe generatie GeForce® GTX 10 Series Pascal GPU evenaart desktop prestaties met haar nieuwe videokaarten. Deze notebook is voorzien van NVIDIA GeForce GTX 1070 videokaart die je alle nieuwste games op de hoogst mogelijke settings gemakkelijk laat spelen.
1st VR Ready
Met de “One Click VR” functie kun je met deze gaming notebooks volledig opgaan in de virtual reality wereld! Via het MSI Dragon Center kun je met slechts een klik super makkelijk bijvoorbeeld de HTC Vive aansluiten en je systeem hiervoor optimaliseren. VR Ready gecertificeerd door NVIDIA en HTC Vive.
Cooler Boost Trinity
Cooler Boost Trinity bestaat uit drie verbeterde ‘Whirlwind Blade’ ventilatoren. Deze ventilatoren zorgen voor 30% meer luchtdoorstroom bij dezelfde hoeveelheid RPM. De afzonderlijke koelsystemen voor de CPU en GPU met in totaal 5 heat pipes zorgen ervoor dat je CPU en GPU de perfecte temperatuur houden, zodat beiden de beste gameprestaties kunnen leveren.
Killer Double Shot Pro (Killer Gb LAN + Killer 802.11 a/c WiFi)
Met Killer Double Shot Pro krijg je controle over je bedrade en draadloze internetverbinding. Het voordeel van Killer DoubleShot Pro is de “Advanced Game Detect&trade” technologie, deze techniek herkent de online game data, geeft prioriteiten aan de processen die het snelst uitgevoerd moeten worden en voert de processen dan uit. Het beste wapen tegen stotteren, freeze-ups en lagging. Daarmee is Killer DoubleShot een enorme verbetering voor je online game-ervaringen. Of je nu een MMO of FPS speelt, je zal altijd het voordeel hebben om sneller te kunnen reageren dan je tegenstander en daarmee te kunnen winnen!
Matrix Display met 4K Output
De GS63 ondersteunt het aansluiten van 2 externe beeldschermen via de HDMI en mini Display-Port. Hierdoor is het mogelijk om op maar liefst drie schermen tegelijkertijd bezig te zijn en dus echt te multi-tasken. Op het ene scherm bijvoorbeeld je game, op het andere het nieuws en op het derde scherm je social media. De GS63 ondersteunt naast de reguliere Full-HD output (1920×1080) ook een output van 4K (3840 x 2160)!

Laatst bekende prijs: € 1999.00

Bekijk alle MSI laptop Stealth Pro GS63VR 7RG-045NL reviews