Omen by HP laptop 15-CE032ND review

Omen by HP laptop 15-CE032ND review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews HP laptop OMEN 15-CE032ND

Name
Review score

Product informatie:

Omen by HP laptop 15-CE032ND
Draagbare en krachtige gaming laptop
Wanneer de concurrentie moordend is, overwinnen de helden die al hun kansen grijpen. De OMEN laptop, die is voorzien van krachtige hardware en een robuust design, levert mobiele topprestaties waardoor je vrijwel overal elke game-uitdaging kunt aangaan. De OMEN laptop, die is voorzien van krachtige hardware en een robuust design, levert mobiele topprestaties waardoor je vrijwel overal elke game-uitdaging kunt aangaan.
Zet de instellingen gerust hoger
Zoveel kracht schrikt je tegenstanders af. Een Intel® Core™-processor en grafische kaart van NVIDIA® zijn inbegrepen. En dankzij de zeer effectieve koeling ben je klaar om zelfs in de heftigste AAA-titels de overwinning te behalen.
Upgraden. Uitbreiden. Ontwikkelen.
Upgrade heel eenvoudig naar de nieuwste hardware met één toegangsklep naar alle interne componenten. Met 3 USB Type A-poorten en een HDMI-poort speel je gemakkelijk in op elke actie.
Tot het kleinste detail. Zichtbaar.
Heers over ieder commando op het Dragon Red backlit-toetsenbord met gemarkeerde WASD-toetsen, rollover van 26 toetsen en anti-ghosting die elke toetsaanslag detecteert. Op een 1080p-scherm met een refresh-rate van 60 Hz strijd je met een kristalheldere weergave.

Laatst bekende prijs: € 1399.00

Bekijk alle HP laptop OMEN 15-CE032ND reviews