Samsung combimagnetron MC457TDRCSR/EN review

Samsung combimagnetron MC457TDRCSR/EN review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung combimagnetron MC457TDRCSR/EN

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Deze fraai vormgegeven combimagnetron van Samsung heeft zes verschillende standen en is voorzien van SmartSensor-technologie, waardoor je altijd verzekerd bent van een optimaal resultaat. De MC457TDRCSR is bovendien zeer hygiënisch en gemakkelijk te reinigen.
Stijlvol en vrijstaand met grote inhoud
De vrijstaande Samsung MC457TDRCSR heeft een mooie roestvrijstalen buitenkant en een zeer grote inhoud van 45 liter, waardoor je ook grotere gerechten als pizza's en ovenschotels moeiteloos kunt bereiden. Deze combimagnetron bedien je heel eenvoudig met de draaiknoppen en tiptoetsen die aan de rechterkant van de deur zitten. De handige warmhoudfunctie houdt voedsel wat al bereid is goed op temperatuur, wat ideaal is wanneer de leden van jouw gezin op verschillende tijdstippen moeten eten.
Jouw veelzijdige keukenhulp
Door zijn ongekende mogelijkheden is de Samsung MC457TDRCSR een ideale hulp in de keuken:
Meer mogelijkheden dan gewone ovens: deze combimagnetron is geschikt voor werkelijk iedere manier van voedselbereiding, want hij heeft maar liefst zes verschillende bereidingsstanden. Je kunt hem gebruiken als magnetron, grill en heteluchtoven, maar ook gebruik maken van de verschillende gecombineerde functies, zoals magnetron met hetelucht of grill met hetelucht.
SmartSensor-technologie zorgt voor perfect resultaat: de slimme Samsung MC457TDRCSR bepaalt automatisch het vochtgehalte van het te bereiden voedsel en past daar het vermogen en de kooktijd op aan. Welke bereidingsstand je ook gebruikt om jouw voedsel te bereiden, al je gerechten komen altijd perfect uit deze combimagnetron.
Gemakkelijk en hygiënisch te reinigen: de binnenkant van de Samsung MC457TDRCSR is voorzien van duurzaam keramisch emaille. Deze zeer gladde ondergrond is uitstekend bestand tegen krassen en roest, en zorgt ervoor dat je de MC457TDRCSR zonder veel moeite schoon kunt houden.
Eenvoudig zelf brood of kwark maken: de handige gistingsstand zorgt voor een gelijkmatig verwarmde omgeving met matige temperaturen, waarin je perfect zelf yoghurt kunt laten gisten en deeg kunt laten rijzen. Zo maak je ook zonder speciale broodoven gewoon in je eigen huis heerlijk brood, mooie pizzabodems of lekkere kwark.
Met zijn grote inhoud, uitgebreide bereidingsmogelijkheden en slimme technologie zal de Samsung MC457TDRCSR ook snel jouw favoriete hulpstuk in de keuken worden.

Laatst bekende prijs: € 298.00

Bekijk alle Samsung combimagnetron MC457TDRCSR/EN reviews

About the Author