Sharp combimagnetron R890S review

Sharp combimagnetron R890S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp combimagnetron R890S

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Sharp 890S Combimagnetron
Met deze combimagnetron van Sharp maak je de smakelijkste gerechten. Er zitten 14 programma’s op die je helpen met het maken van een heerlijk gerecht. De Invertertechnologie zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig door de ovenruimte wordt verdeelt voor een beter garingsresultaat en het gelijkmatig ontdooien van bevroren voedsel. Bovendien bespaart het energie ten opzicht van reguliere verwarmingssystemen.
 
Makkelijk in gebruik
De Sharp 890S beschikt over een Flat Tray design waardoor het eten niet meer hoeft rond te draaien in de ovenruimte, zelfs niet bij de magnetron. Het voordeel is hierbij dat er grotere borden en schalen kunnen worden gebruikt. De bijgeleverde bakplaat kan ook op twee hoogtes worden gebruikt voor het beste bakresultaat.
 
Veilig in gebruik
Op deze combimagnetron zit ook een kinderslot. Hierdoor kan worden ingesteld dat nieuwsgierige vingertjes niet per ongeluk de magnetron of oven inschakelen.
 
Makkelijk schoon te houden
De Sharp 890S maakt gebruik van verschillende systemen die niet alleen het eten perfect klaarmaken, maar die ook nog eens makkelijk zijn schoon te houden. Zo maakt deze combimagnetron gebruik van een Quartz-grill, waardoor het eten snel en veilig wordt verwarmd. Deze grill is daarbij ook nog eens zelfreinigend. Ook de platte Flat Tray bodem en de tiptoetsbediening zorgen ervoor dat de combimagnetron snel en eenvoudig te reinigen is.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Sharp combimagnetron R890S reviews