Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMCCT 9145 IXL review

Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMCCT 9145 IXL review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMCCT 9145 IXL

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bauknecht EMCCT9145I, combimagnetron met verschillende kookmethodes
De Bauknecht EMCCT9145I is een combimagnetron die maar liefst vier verschillende kookmethodes telt. Hierdoor kan je er veel meer mee dan enkel maaltijden opwarmen. Zo is er een grillfunctie die je toelaat om de heerlijkste vleesgerechten te grillen en een stoomfunctie voor al je groenten. Deze laatste manier om je groenten op te warmen zorgt ervoor dat er veel meer vitamines bewaard blijven wat heel gezond is.
Kies voor design met de Bauknecht EMCCT9145I
Behalve handig is de Bauknecht EMCCT9145I ook echt een mooie combimagnetron met een strak en modern design. Het front van het toestel is uitgevoerd in iXelium RVS wat een rijkelijke uitstraling heeft en bovendien erg duurzaam is. Boven het handvat waarmee je de deur opent zit een digitaal display waarop je de verschillende functies kunt instellen, de tijd aflezen en voorgeprogrammeerde recepten consulteren. Het toestel kan ingebouwd worden in een nis met een hoogte van 45 cm, een breedte van 56 cm en een diepte van 55 cm. Zo maakt hij deel uit van de keuken en is hij perfect geïntegreerd.
Veilig koken met de Bauknecht EMCCT9145I combimagnetron
Met de Bauknecht EMCCT9145I combimagnetron koken, grillen of stomen is niet enkel leuk en eenvoudig, het is ook uiterst veilig. Hoe warm de combimagnetron ook wordt aan de binnenzijde, aan de buitenkant warmt hij niet op. Er is dus geen enkel risico dat je per ongeluk je handen verbrand wanneer je hem aantikt of opendoet. Voor kinderen is er een speciaal kinderslot aanwezig. Zo kunnen ze het toestel niet gebruiken zonder jouw deskundige toezicht.
Zeker van een krokante bodem dankzij de Crisp functie van de Bauknecht EMCCT9145I
Wat de Bauknecht EMCCT9145I combimagnetron een echt hebbeding maakt zijn de vele voorgeprogrammeerde recepten die je met enkele drukken op het display kunt instellen. Je kunt ze combineren met de crisp functie wanneer je bijvoorbeeld van een pizza met een krokante bodem houdt en deze in de magnetron wil klaarmaken. Ook bij taarten en andere gerechten waar iets krokant dient te zijn, is dit een absolute must. Zo komen al je gerechten voortaan perfect gegaard, gebakken, gestoomd of gegrild uit de combimagnetron.

Laatst bekende prijs: € 580.00

Bekijk alle Bauknecht combimagnetron (inbouw) EMCCT 9145 IXL reviews