Sharp R360S zilver review

Sharp R360S zilver review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp R360S zilver

Name
Review score

Product informatie:

De R-360S, Sharp’s stijlvolle Flat Tray solo magnetron is een ware aanwinst voor uw keuken. Koken, ontdooien of snel een gerecht opwarmen? Het is allemaal mogelijk met de R-360S.
Dit model uitgevoerd in het zilver, is voorzien van Flat Tray cooking, waarbij u geen gebruik meer maakt van een ronddraaiend draaiplateau. Zo heeft u meer effectieve ruimte in de oven en ziet hij er ondanks zijn ruime ovencapaciteit van 23 liter toch compact uit.
Bovendien is de rechte gladde bodem heel makkelijk schoon te maken en zelfs grote rechthoekige ovenschalen passen heel eenvoudig in de oven. Dankzij zijn compacte afmetingen kun je hem op bijna iedere plek in de keuken plaatsen.
Koken was nog nooit zo makkelijk, dankzij de 8 automatische kookprogramma’s. Kies simpelweg het gewenste voedsel , geef het gewicht in en de oven bepaalt de kooktijd en methode. Zo bent u altijd verzekerd van een smakelijke maaltijd.
Hij is verder ook voorzien van handige tiptoetsbediening, een kookwekker, een kinderslot en een fraai White LED display met klok functie.
Koken met een Sharp magnetron is culinair genieten en brengt veel kookplezier in de keuken!

Laatst bekende prijs: € 119.00

Bekijk alle Sharp R360S zilver reviews