Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver) review

Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bose SoundLink Revolve
Een kleine speaker die grootste prestaties levert. Dat is de Bose SoundLink Revolve. Deze draagbare bluetooth speaker biedt 360 graden geluid. Het maakt niet uit waar je de speaker plaatst, je hoort het geluid overal even goed. Plaats je de speaker in het midden van een ruimte, dan ervaart iedereen het geluid op dezelfde manier. Zet de speaker tegen een muur en het geluid wordt weerkaatst en door de ruimte verspreidt. Wees niet bang voor een beetje water: de Bose SoundLink Revolve is spatwaterdicht (IPX4). Je kan deze draadloze speaker dus met een gerust hart in de keuken of bij het zwembad zetten. Dompel ‘m alleen niet onder!
360 graden geluid
Het heldere en ruimtelijke geluid van deze speaker wordt mogelijk gemaakt door een aantal factoren. Dubbele passieve radiatoren zorgen voor een vol en strakke laag, zonder dat je last hebt van vervelende (overmatige) trillingen. De transducer levert vol geluid en in combinatie met de akoestische deflector wordt er gezorgd voor het 360 graden geluid.
12 uur lang plezier
De lithium-ion accu van deze draagbare speaker is oplaadbaar en gaat volledig opgeladen 12 uur mee. Zo heb je de hele dag plezier van jouw bluetooth speaker.

Laatst bekende prijs: € 199.95

Bekijk alle Bose portable speaker SoundLink Revolve (Zilver) reviews