JBL portable speaker XTREME RED review

JBL portable speaker XTREME RED review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews JBL portable speaker XTREME RED

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Krachtig geluid, nu vervoerbaar
JBL Xtreme is de ultieme draagbare Bluetooth luidspreker die weergaloos en krachtig stereogeluid levert door de integratie van de vier actieve transducers en twee zichtbare JBL Bass Radiatoren. De luidspreker beschikt over een sterke, oplaadbare 10.000mAh Li-ion batterij voor maximaal 15 uur speeltijd en een dubbele USB-poort voor urenlang luisterplezier, omdat je ondertussen je apparaten kunt opladen. Met de JBL Xtreme kun je overal een feestje van maken – binnenshuis of buitenshuis, op het strand of tijdens een barbecue in de achtertuin – door zijn spatwaterdichte behuizing die verkrijgbaar is in zwart, blauw of rood. De JBL Xtreme beschikt verder over een speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking voor heldere vergadergesprekken en JBL Connect technologie die draadloos meerdere met JBL Connect uitgeruste luidsprekers kan koppelen om je luisterervaring te optimaliseren.
Draadloze Bluetooth streaming
Koppel draadloos maximaal 3 smartphones of tablets met de luidspreker en geniet van weergaloos krachtig stereogeluid.
Hoge capaciteit 10.000mAH oplaadbare batterij
Ingebouwde oplaadbare Li-ion batterij voor maximaal 15 uur speeltijd en het opladen van apparaten via de twee USB-poorten.
Speakerphone
Beantwoord telefoontjes met één druk op de knop – kristalhelder dankzij de speakerphone met ruis- en echo-onderdrukking.
Spatwaterdicht
Spatwaterdicht betekent gene zorgen meer over regen of vocht; je kunt hem zelfs schoonmaken met stromend kraanwater. Dompel hem alleen niet onder water.
JBL Connect
Bouw je eigen geluidssysteem door het aansluiten van meerdere JBL Connect luidsprekers om je luisterervaring te optimaliseren.
Duurzame behuizing
Door de duurzame afwerking en de sterke rubber behuizing kun je er zeker van zijn dat je luidspreker al je avonturen overleeft.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle JBL portable speaker XTREME RED reviews