Sony portable speaker GTKXB60L review

Sony portable speaker GTKXB60L (Blauw) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sony portable speaker GTKXB60L (Blauw)

Product informatie:

Sony GTK-XB60
Geniet overal waar u wilt van een feestje in clubstijl met de GTK-XB60. EXTRA BASS™-geluid geeft nog meer dreun, terwijl gekleurde lampjes met de muziek mee veranderen — net zoals in een club. De ingebouwde oplaadbare batterij betekent dat u geen stopcontact nodig hebt om het feest te beginnen.
EXTRA BASS™ maakt baslijnen nog krachtiger
Druk de EXTRA BASS-knop in om de lage tonen in uw muziek een flinke oppepper te geven. De baslijnen worden versterkt, waardoor een diepe, krachtige bas ontstaat. Druk gewoon op de knop om de modus te activeren en word overdonderd door de rijke bastonen.
ClearAudio+ verrijkt uw muziek
ClearAudio+ past automatisch geluidsinstellingen aan voor een overweldigende luisterervaring, exclusief voor Sony. Door de expertise in digitale signaalverwerkingstechnologieën te bundelen, optimaliseert ClearAudio+ audio voor een constant, helder geluid van hoge kwaliteit, ongeacht of u games speelt of van muziek en films geniet.
Wireless Party Chain via Bluetooth-connectiviteit
Geniet van hetzelfde nummer met Wireless Party Chain. Verbind tot wel 10 compatibele draadloze speakers via Bluetooth®-technologie en synchroniseer de muziek en verlichting, zodat iedereen kan dansen op hetzelfde nummer.
Dankzij de ingebouwde batterij kunt u overal muziek afspelen
Buiten feesten of op een plek zonder stopcontact? De ingebouwde batterij neemt het over als er geen netstroom is en biedt 14 uur speeltijd of 3,5 uur speeltijd bij maximaal volume. Of schakel de Stamina-modus in voor vijf uur speeltijd bij een iets lager volume.
Extra draagbaar dankzij compact ontwerp
Feesten kan overal dankzij het compacte ontwerp van de GTK-XB60. Of u nu uw vrienden thuis uitnodigt of het feest naar anderen brengt, het compacte ontwerp heeft een handige ingebouwde handgreep om het apparaat makkelijker te kunnen vervoeren.
Meerdere lampjes zorgen voor een feestelijke sfeer
Verhoog de sfeer met led-speakerverlichting uit meerdere lampjes die u ook veel in clubs ziet. Smalle lichtbundels rondom de speakers hebben patronen met meerdere kleuren, variërend van zuiver wit tot regenboog. Gekleurde speakerlampjes verlichten alles van achteren en strobe-lampjes creëren een flitsend clubeffect. De verlichting is gesynchroniseerd met het ritme van de muziek en past bij de muzikale sfeer.
Met de microfooningang geeft u het feest uw stem mee
Wilt u het feest aanjagen? Sluit dan gewoon een microfoon aan. De GTK-XB60 neemt uw stemgeluid direct mee.
Naadloze streaming met NFC en Bluetooth®-technologie
Dankzij Near Field Communication- (NFC) en Bluetooth®-technologie behoren kabelverbindingen en ingewikkelde instellingen tot het verleden. U hoeft alleen uw apparaat met NFC™-functionaliteit tegen de hoofdtelefoon te houden voor een snelle, naadloze verbinding, en u bent klaar om uw muziekcollectie te streamen. Geen NFC™? Geen probleem. Maak verbinding via Bluetooth® en u bent er helemaal klaar voor.
Verbinding met meerdere apparaten laat meer mensen de muziek regelen
U kunt met uw vrienden via Bluetooth®-technologie tot drie smartphones tegelijk koppelen met de GTK-XB60. U kunt dan nummers uit alle muziekbibliotheken afspelen, zodat de keuze nog ruimer wordt.
Audio-ingang en -uitgang
Sluit audiovisuele apparatuur aan via een audio-ingang en -uitgang. Sluit een tv of een extra speaker aan en geef uw home-entertainment een audioboost.
Plug and Play met de USB-poort
Via de USB-poort kunt u een USB-stick, smartphone of tablet aansluiten en al uw digitale bestanden afspelen. Compatibel met de indelingen mp3, WMA en WAV, zodat u leven in de brouwerij brengt met uw favoriete afspeellijsten.

Laatst bekende prijs: € 259.00

Bekijk alle Sony portable speaker GTKXB60L (Blauw) reviews

About the Author