Princess 219000 blender review

Princess 219000 blender review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Princess 219000 blender

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Princess 219000 Healthy Turbo blender is een krachtige (semi)professionele blender. Met deze blender kunt u gemakkelijk en snel heerlijke smoothies, ijs en zelfs hete soepen maken. De 2.0 liter kan is gemaakt van Tritan, welke bijna onbreekbaar is! Ontdek de Koning onder de Princess blenders!
De sterke basis is gemaakt van gegoten aluminium waardoor het zeer solide en stabiel is bij gebruik. De UV coating geeft de basis een luxueuze uitstraling. De UV coating voorkomt ook vingerafdrukken en is vuil- en kras bestendig. Een echte eyecatcher in de keuken!
De krachtige blender is uitgerust met 10 instelbare snelheden en een puls functie. Hierdoor is elke stap in het mengproces eenvoudig te controleren! Om het nog gemakkelijker te maken heeft deze intelligente 6 voorgeprogrammeerde programmas die precies weten hoe lang en met welke snelheid de blender moet werken om het perfecte eindresultaat te maken.
Ook heeft de Princess 219000 Healthy Turbo blender een extreem sterk 6-blads mes gemaakt uit RVS. Perfect voor het malen van zelfs de hardste ingredinten zoals bevroren voedsel, noten en ijs. De metalen overbrenging zorgt voor een naadloze verbinding tussen de motor en het messenblok. Hierdoor worden er 26.800 rotaties per minuut perfect doorgegeven aan de messen.
De hoge kwaliteit 2.0 liter blender kan is gemaakt van zeer sterk Tritan copolyester waardoor het bijna onbreekbaar is! De kan is bestand tegen hoge temperaturen waardoor deze gemakkelijk schoon te maken is in de vaatwasser. Daarnaast is deze BPA vrij en veilig in gebruik!
Veiligheid voor alles. U hoeft niet met uw handen in de blender kan om alle ingredinten richting de messen te duwen, de accessoire zal u op een veilige manier hiermee helpen. De accessoire past perfect in de hervulopening in de deksel. Het helpt de ingredinten richting de messen maar het raakt de messen niet waardoor dit een veilige oplossing is.

Laatst bekende prijs: € 157.00

Bekijk alle Princess 219000 blender reviews