Alcatel smartphone 5 (Zwart) review

Alcatel smartphone 5 (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Alcatel smartphone 5 (Zwart)

Product informatie:

Groot display met kleine schermranden
Bij de Alcatel 5 is gekozen voor een bijzonder uiterlijk aan de voorzijde. Hier zijn namelijk vrijwel geen schermranden meer aanwezig, behalve aan de bovenzijde. Het display heeft een grootte van 5.7 inch en een resolutie van 1440 bij 720 pixels. De beeldverhouding is met 18:9 dan ook iets langer.
Dubbele frontcamera
De schermrand aan de bovenkant biedt ruimte voor twee frontcamera’s. Hierbij is een 13-megapixelcamera aanwezig voor mooie selfies met veel detail. De secundaire camera heeft een 120 graden kijkhoek en is perfect als je bijvoorbeeld een groepsselfie wilt maken.
Premium uiterlijk
Alcatel heeft verder ook veel aandacht geschonken aan de rest van de behuizing van dit toestel. De behuizing ziet er premium uit en vouwt zich naadloos aan om de randen van het toestel heen. Door de afgeronde randen ligt de smartphone dan ook erg fijn in de hand.
Razendsnel ontgrendelen
Aan de achterzijde van de Alcatel 5 vinden we een handige vingerafdrukscanner. De plaatsing is erg fijn, je wijsvinger rust hier namelijk in de buurt als je het toestel in de hand hebt. Door je vinger op de scanner te leggen ontgrendel je je smartphone in een oogwenk.

Laatst bekende prijs: € 199.99

Bekijk alle Alcatel smartphone 5 (Zwart) reviews

About the Author