Asus smartphone ZenFone 3 5.2 64GB ZW review

Asus smartphone ZenFone 3 5.2 64GB ZW review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus smartphone ZenFone 3 5.2 64GB ZW

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Verfijnd vakmanschap, meest verfijnde afwerking
De ZenFone 3 geeft een nieuwe definitie aan het begrip verfijnd vakmanschap. Omhuld door gerond Corning® Gorilla® Glass en taps toelopend tot een dunne 6,16mm rand, heeft de ZenFone 3 een vloeiend multi-dimensionaal ontwerp dat is afgewerkt met een diamantgeslepen afschuining. Wie de ZenFone 3 vasthoudt, zal het waarderen als een modern kunstwerk — de passie van verbeeldingskracht werkelijkheid gemaakt.
Voortreffelijk ontwerp, geïnspireerd door de schoonheid van de natuur
Je hebt nog nooit diamantachtige natuurlijke schoonheid gevoeld met je hele hand. Je hebt nog nooit met precisie gevormd glas gevoeld aan beide zijden. Je hebt nog nooit de esthetische vreugde van de karakteristieke concentrische Zen-cirkel gevoeld, of de tactiele opwinding van spun-cut etswerk. Dat komt omdat je nog nooit de ZenFone 3 hebt gevoeld. Het is tijd dat je zintuigen het voortreffelijke ontwerp voelen. Het is tijd voor de ZenFone 3.
Breed, helder en volgepakt met details
De ZenFone 3 heeft een fantastisch 5,2” of 5,5” scherm met een 1920 x 1080 Full HD-resolutie om elk detail te tonen, en intense 600nits helderheid voor gemakkelijk zicht, zelfs onder de felste lichtomstandigheden. Binnen of buiten, alles ziet er duidelijk uit op de ZenFone 3. En met een uiterst dunne 2,1mm rand en een opmerkelijke scherm/behuizing ratio tot 77,3% is het meer scherm en minder bulk!
Leg de werkelijkheid vast, snel en stabiel
Volgende-generatie PixelMaster 3.0 tilt de fotografie van de ZenFone 3 tot ver boven de smartphone-norm. Om levensechte authenticiteit vast te leggen, gebruikt PixelMaster 3.0 een 16MP camera met de nieuwste Sony® IMX298-sensor, een zes-elementen Largan-lens met een groot f/2.0 diafragma en het onderwerp volgende TriTech autofocus voor variabele afstand en helderheid van de belichting in slechts 0,03 seconden, een ultrasnelle instant focus.
Ongeëvenaarde smartphone audio met SonicMaster
Wanneer je iets beluistert via de ZenFone 3, verwen je je oren op audio die je gewoon niet zult krijgen op andere smartphones — omdat alleen de ZenFone 3 beschikt over SonicMaster en High-Res Audio certificering. Met een geavanceerde vijf-magneet luidsprekerconstructie, metalen spraakspoel en expansieve geluidskamer, aangedreven door Smart AMP, zul je in elk scenario genieten van krachtige, emotionele audio. Wanneer het tijd is om helemaal op te gaan in de audio, sluit je je favoriete compatibele hoofdtelefoon of oordopjes aan en ervaar je echte hoge-resolutie audiokwaliteit. Waar je ook bent, dankzij de studiokwaliteit 24-bit/192kHz weergave van de ZenFone 3, dat is 4x zo goed als cd-kwaliteit!
Nieuwe interface met toegevoegde intelligentie
Ongelooflijke hardware vraagt om spectaculaire software – en dat is ZenUI 3.0. Het sublieme front end van de ZenFone verbetert de standaard interface op unieke manieren, en onze nieuwste editie bevat gloednieuwe ideeën om je mobiele ervaring op te frissen, je productiviteit te verbeteren en het leven van alledag net dat beetje leuker te maken. Bekijk weer-updates met real-time animaties, of controleer de tijd via een stijlvolle klok-widget. Voel de diepte van parallax scrollen terwijl je door je apps veegt en waardeer de manier waarop het subtiele vervagingseffect je focus op de voorgrond houdt. ZenUI 3.0 is niet alleen een interface – het is je beste vriend die je overal vergezelt.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Asus smartphone ZenFone 3 5.2 64GB ZW reviews

About the Author