Asus smartphone ZenFone 4 Max ZC554KL 32GB (Zwart) review

Asus smartphone ZenFone 4 Max ZC554KL 32GB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus smartphone ZenFone 4 Max ZC554KL 32GB (Zwart)

Name
Review score

Product informatie:

Zie een grotere wereld
De ZenFone 4 Max is voorzien van een geavanceerd systeem met dubbele camera's dat is ontworpen om jouw mobiele fotografie naar nieuwe hoogten te tillen. Zijn 13MP-hoofdcamera is uitgerust met een brede, F2.0 diafragma lens, om scherpere foto's vast te leggen. De 120° groothoekcamera laat gebruikers meer natuurschoon en mensen in het frame passen, voor dramatische landschapsfoto's, betere groepsportretten en een handigere fotografie-ervaring in krappe ruimtes.
De 120° groothoekcamera
De 120° groothoekcamera op de ZenFone 4 Max heeft een 200% groter gezichtsveld dan standaard smartphonecamera's. Daardoor passen er meer natuurschoon en mensen in het frame, voor dramatische foto's en video's die het echte gevoel van de locatie vastleggen. Bij het maken van foto's binnenshuis maakt de groothoekweergave het veel gemakkelijker om de gewenste opname te maken — met name in krappe ruimtes waar het niet mogelijk is om een paar stappen terug te doen om alles en iedereen op de foto te laten passen. Het unieke perspectief van de groothoeklens kan ook worden gebruikt voor stilistische effecten. Het stelt gebruikers in staat om het gevoel van ruimte in elke omgeving te overdrijven, om meer dramatische scènes en prachtige, uitgestrekte landschappen vast te leggen.
Een slimmere smartphone accu
De ZenFone 4 Max beschikt over een suite van slimme energiebeheertechnologieën die met elkaar samenwerken om de levensduur van de accu te optimaliseren, voor veiligheid en prestaties op de lange termijn zorgen, de mogelijkheid bieden voor omgekeerd opladen, en meer. Door de dubbele accuduurfunctie in te schakelen kan het toestel in een omgeving van 25°C tot 500 maal volledig worden opgeladen (tot 100%) en ontladen (tot 0%), en zal het verlies van accucapaciteit worden gehalveerd.
Hoge capaciteit, 4100mAh accu
De strakke buitenkant van de ZenFone 4 Max herbergt enorm veel energie — een 4100mAh accu, speciaal vervaardigd om maximale prestaties te verpakken in een minimale ruimte. Met zoveel vermogen tot jouw beschikking kun je meer online doen, langere video's streamen, en net zo lang praten als je maar wilt, zonder je zorgen te maken of de accu het eind van de dag haalt.
Gelukkig, snel opladen
De ZenFone 4 Max biedt snel opladen via 10W (5V/2A) voor de 4100mAh hoge capaciteit accu. Het herkent automatisch of de meegeleverde adapter is aangesloten en activeert dan de snellaadfunctie die de ZenFone 4 Max in 3,5 uur volledig kan opladen, of 2 uur gesprekstijd biedt met een oplaadbeurt van slechts 15 minuten; alles terwijl de accu wordt beschermd tegen overladen. Voor die momenten waarop je een nog langere accuduur nodig hebt, is er de Super Saving-modus. Na inschakeling levert de ZenFone 4 Max tot 88 uur 4G standby-tijd na slechts 10 procent te zijn opgeladen.
Ook, omgekeerd opladen
Met zijn hoge capaciteit 4100mAh accu is de ZenFone 4 Max zelfs te gebruiken om andere mobiele apparaten op te laden. Sluit met de meegeleverde USB On-The-Go (OTG) kabel gewoon jouw apparaat aan op de ZenFone 4 Max en profiteer van het gemak om overal te kunnen opladen.
Hoogwaardige metallic afwerking
De ZenFone 4 Max biedt in elk detail elegantie, met een hoogwaardige metallic afwerking en gerond glas (2.5D) aanraakscherm. De Asus ZenFone 4 Max is te verkrijgen in drie prachtige kleuren: Deepsea Black, Sunlight Gold, Rose Pink.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Asus smartphone ZenFone 4 Max ZC554KL 32GB (Zwart) reviews