Asus smartphone ZenFone 4 ZE554KL 64GB (Zwart) review

Asus smartphone ZenFone 4 ZE554KL 64GB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Asus smartphone ZenFone 4 ZE554KL 64GB (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

ZenFone 4, wij houden van foto’s
De ZenFone 4 is voorzien van een geavanceerd systeem met dubbele camera's dat jouw creatieve opties uitbreidt om jouw mobiele fotografie naar nieuwe hoogten te tillen. Zijn 12MP-hoofdcamera is uitgerust met de industrieleidende Sony IMX362 beeldsensor met grote 1.4µm pixels en een brede, F1.8 lensopening voor het vastleggen van maximaal 5x zo heldere en scherpere foto's bij weinig licht. Dus of je je overdag heerlijk in het zonnetje bevindt of in de avond op een feestje met de ZenFone 4 is elk moment een geschikt fotomoment.
Fotograferen als een pro
De prestaties van de camera worden verder verbeterd door de Qualcomm Spectra™ 160 image signal processor (ISP of beeldsignaalprocessor), die zorgt voor sneller, soepeler scherpstellen en zoomen, en voor foto's met betere kleurnauwkeurigheid. De optionele Pro-modus biedt handmatige camerabediening, vergelijkbaar met wat aanwezig is DSLR's, voor volledige creatieve controle over jouw fotografie. Met one-touch aanpassingen aan sluitertijd, witbalans, belichting en ISO, evenals de mogelijkheid om onderwerpen er extra uit te laten springen via de Portretmodus en het maken van opnames in RAW-formaat, laat de uitgebreide camerabesturing van de ZenFone 4 gebruikers verbluffende beelden vastleggen die hun fotografische visie echt tot uitdrukking brengen.
Laat meer landschap en vrienden in beeld passen
De 120° groothoekcamera op de ZenFone 4 heeft een 200% groter gezichtsveld dan standaard smartphonecamera's. Daardoor passen er meer natuurschoon en mensen in het frame, voor dramatische foto's en video's die het echte gevoel van de locatie vastleggen. Bij het maken van foto's binnenshuis maakt de groothoekweergave het veel gemakkelijker om de gewenste opname te maken — met name in krappe ruimtes waar het niet mogelijk is om een paar stappen terug te doen om alles en iedereen op de foto te laten passen. Het unieke perspectief van de groothoeklens kan ook worden gebruikt voor stilistische effecten.
Brengt ook selfies naar het volgende niveau
ASUS SelfieMaster is een leuke en intuïtieve app om verfraaiende effecten toe te passen om selfies nog meer glamour te geven. Met tien verfraaiingsniveaus om uit te kiezen kun je rimpels gladstrijken, vlekken verwijderen, de huidskleur aanpassen en er direct beter uitzien. Of je nu foto's maakt, een video opneemt of aan live streaming doet, SelfieMaster laat je jouw perfecte look creëren voor de camera.
Geëvolueerde schoonheid
Het design van de ZenFone 4 is dun en licht, maar tegelijk ongelooflijk sterk. Een geëvolueerde schoonheid in andere woorden. Een ruim bemeten 5,5” scherm wordt omgeven door een ultrasmalle bezel die voor filmische weergave en een smallere breedte zorgt, voor eenvoudige bediening met één hand. Zowel de voor- als achterzijde van de ZenFone 4 zijn ingekapseld in 2.5D gebogen Corning® Gorilla® Glass. Dit zorgt voor een meer comfortabele grip en een duurzame, krasbestendig afwerking. Een fijne, diamantgeslepen metalen rand zorgt voor een luxe accent en de micro-geëtste, concentrische cirkeldetails vangen het licht om de ZenFone 4 te laten stralen met een rijke glans.
Efficiënt krachtig, moeiteloos snel
De ZenFone 4 combineert ongelooflijke prestaties, geoptimaliseerde energiezuinigheid en geavanceerde connectiviteit met functies op het gebied van beveiliging en gemak, om een mobiele ervaring te leveren als geen ander.p>

Laatst bekende prijs: € 385.02

Bekijk alle Asus smartphone ZenFone 4 ZE554KL 64GB (Zwart) reviews

About the Author