Huawei smartphone HUNL-PSMART-BLU review

Huawei smartphone HUNL-PSMART-BLU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Huawei smartphone HUNL-PSMART-BLU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Breder zicht, comfortabele grip
Het HUAWEI FullView Display is voorzien van een opvallend 5,65 inch 2,5D glasscherm dat levendige, levensechte kleuren weergeeft. Maar een breder scherm betekent niet een groter lichaam. De dunne, lichte HUAWEI P smart past gemakkelijk in de palm van je hand.
Slim gesplitst scherm
Met het slimme Split Screen kun je met één druk op de knop twee apps naast elkaar draaien. Dus als je tijdens het streamen van tv's of films op je HUAWEI P smart een belangrijke e-mail of boodschap krijgt, hoef je het plezier niet te onderbreken.
Dubbele camera, een geweldige opname
De 13MP + 2MP Dual Camera staat voor beelden van topkwaliteit met één druk op de knop. De grote diafragma objectieven zorgen voor meer licht. Dus meer rijke, gedetailleerde, levensechte foto' s. De Dual Camera zorgt voor perfecte bokeh opnamen met korte scherptediepte.
Smart Beauty
Met het Gezichtsschoonheidsalgoritme detecteert de 8MP frontcamera unieke gelaatskenmerken en voegt dan precies de juiste hoeveelheid verbetering toe, zodat u er beter uit kunt zien zonder zelfs maar te proberen.
Handvrije Selfie
Het is nog nooit zo makkelijk geweest om het moment vast te leggen. Met de gebaarshot-functie van HUAWEI P smart kun je met een simpele beweging van je hand selfies en groufies nemen.
Speed Sharing
De HUAWEI Share-functie verzendt bestanden in een flits tussen HUAWEI-telefoons. Geen internet of handmatige koppeling nodig. Super snel en super eenvoudig.
Dubbele Bluetooth-verbinding
HUAWEI P smart ondersteunt twee Bluetooth-audioapparaten tegelijk. Sluit u aan op het audiosysteem van uw auto en ontvang gelijktijdig gesprekken via uw Bluetooth-headset.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Huawei smartphone HUNL-PSMART-BLU reviews

About the Author