Huawei smartphone Mate 20 Lite (Blauw) review

Huawei smartphone Mate 20 Lite (Blauw) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Huawei smartphone Mate 20 Lite (Blauw)

Product informatie:

Fantastische prestataties
De verbluffende beelden van het 6,3″ FHD+ (2 340 x 1 080) FullView Display dompelen je onder in de meest magische momenten, terwijl de slanke symmetrisch vormgegeven achterzijde, comfortabel in de palm van je hand ligt.
Excellente processor van 12 nanometers
De Kirin 710 chipset van 12 nm zorgt voor een soepele, natuurlijke gebruikservaring en een spectaculaire game-beleving. Daarbij gaat de chip efficiënt om met de energie die daarvoor nodig is. Onafhankelijke ISP en DSP processors verbeteren de fotografie en zorgen voor een optimaal beeldresultaat.
Betrouwbaar uithoudingsvermogen
De 3 750 mAh batterij gaat extra lang mee en is dag en nacht je trouwe metgezel. En danzij HUAWEI Quick Charge kun je snel weer door.
Verbluffende fotokwaliteit
De 20 MP + 2 MP Dual Camera aan de achterzijde met f/1.8 diafragma voegt een creatieve flair aan je foto's toe met een optisch bokeh. AI herkent vanzelf 22 categorieën (objecten en scènes) en past automatisch de instellingen aan zodat elke foto die je maakt er professioneel uitziet.
AI Selfie Chef
Jouw selfies stijgen erbovenuit dankzij automatische verfraaiing met AI. De Dual Camera aan de voorzijde met 24 MP + 2 MP geeft een realistisch bokeh-effect en zorgt voor verbluffende composities, terwijl de AI op basis van acht verschillende scènecategorieën het resultaat optimaliseert, zodat jij als geen ander kunt stralen.
Druk je uit met je gezichtsuitdrukking
3D Qmojis die je gezichtsuitdrukkingen, bewegingen en stem herkennen en dat op unieke wijzie imiteren. De AI van het toestel leert je gezicht kennen en maakt er jouw persoonlijke Qmoji GIFs en video's van die makkelijk te delen zijn via social media.
Optimale belichting: HDR Pro
AI technologie zorgt ervoor dat jij real-time voorvertoningen ziet op je scherm van de HDR foto's en video's die je maakt. Het resultaat: levendige en kleurechte opnames, zelfs bij tegenlicht.
Beleef Elk Detail
Vertraag de tijd met 16x Slow-Mo en speel de mooiste actiebeelden af met 480 frames per seconde, waarbij elk detail haarscherp op je scherm verschijnt.
Game on in opperste concentratie
AI zorgt ervoor dat je het maximale uit je spelprestaties haalt door op dynamische wijze de krachten over de acht cores van de processor te verdelen. Een slim waarschuwingssyteem zorgt er voor dat je op de hoogte blijft van de belangrijkste berichten, terwijl je toch ongestoord verder kunt spelen.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Huawei smartphone Mate 20 Lite (Blauw) reviews

About the Author