Huawei smartphone P SMART (Goud) review

Huawei smartphone P SMART (Goud) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Huawei smartphone P SMART (Goud)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Huawei P smart geeft je méér scherm, méér camera en méér batterij, voor een toegankelijke prijs. En dat in een heerlijk en premium design, aangestuurd door de nieuwste Android-versie, 8.0 en Huawei’s EMUI 8.0.
Dualcamera
Met de dualcamera kun je jouw talent volop benutten, van de mooiste snaps in het donker, tot prachtige professionele bokeh-effect foto’s. En dankzij de giga-accu binge en snap je de hele dag door, zonder te stoppen.
Huawei Fullview Display
Het 18:9 Fullview Display rijkt van rand tot rand, waardoor de P smart een groter scherm heeft, dat toch nog lekker in één hand ligt. Alles ziet er in full hd haarscherp uit en met het grote 5,65”-scherm kun je ook nog eens eenvoudig multitasken, door middel van de splitscreen-modus.
Nieuwste tech
Met de P smart ben je klaar voor de toekomst. De P smart heeft 32GB opslaggeheugen dat eenvoudig uit te breiden is met een micro sd-kaartje. Nooit meer ruimtegebrek dus. En ook over een jaar draai je de nieuwste apps, want met 3GB ram is de P smart een echte krachtpatser en dankzij Born Fast Stays Fast, blijft je telefoon lekker snel!
Extra’s
De P smart heeft het allemaal, van een snelle vingerafdrukscanner tot Huawei Phone Clone, zodat je snel en eenvoudig over kunt stappen van je oude, naar je nieuwe telefoon. En wat dacht je van Android 8.0? Voel je veilig en up-to-date.
Specificaties:
-5,65” Fullview Display – FULL HD-Dualcamera (3 totaal)-3GB ram-32GB opslag (256GB uitbreidbaar)-Octacore (8) processor-Android 8.0 / EMUI 8.0-4G LTE-3000mAh

Laatst bekende prijs: € 229.00

Bekijk alle Huawei smartphone P SMART (Goud) reviews