Huawei smartphone P20 Lite (Blue) review

Huawei smartphone P20 Lite (Blue) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Huawei smartphone P20 Lite (Blue)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Verbazingwekkende beelden
Til je smartphonefoto's naar een hoger niveau met de Huawei P20 lite. De 16MP dual camera met speciale bokeh-lens en groot diafragma brengt verbluffende resultaten binnen handbereik. Maar vergeet ook de 16MP frontcamera niet, met speciale lightfusion-technologie; daarmee vang je meer licht op en maak je ook in de late uurtjes de mooiste selfies vol detail.
Zie het allemaal
Geniet van buitengewoon beeld op het 5.84” Huawei FullView FHD+ display met schitterende kleuren en een hoog contrast. Het riante scherm is gevat in een prachtige behuizing van glas en metaal, die perfect in de hand ligt. De strakke, glazen behuizing voelt net zo goed als hij eruitziet en is verkrijgbaar in diverse iconische kleuren.
Klaar voor de toekomst
De Huawei P20 lite is voorzien van een razendsnelle vingerafdrukscanner. Daarmee ontgrendel je de telefoon in een oogwenk en blijven al je gegevens van jouw. Snel en veilig dus. Ook Android 8.0 en onze skin EMUI 8.0 doen een duit in het zakje, met de nieuwste beveiligingsupdates en een intuïtieve gebruikersinterface, zodat alles snel toegankelijk is.
Is snel, blijft snel
De Huawei P20 lite is een wolf in schaapskleren, met zijn octactore-processor, 4GB werkgeheugen en 64GB opslaggeheugen. En dankzij onze BornFastStayFast-technologie is de P20 lite niet alleen snel, maar blijft hij ook snel.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Huawei smartphone P20 Lite (Blue) reviews

About the Author