Huawei smartphone P20 (Twilight) review

Huawei smartphone P20 (Twilight) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Huawei smartphone P20 (Twilight)

Product informatie:

Huawei P20
De renaissance in fotografie is begonnen. Met de Huawei P20 kun je al jouw creativiteit benutten dankzij een camera met de kracht van Artificial Intelligence (AI). Je fotografie wordt getransformeerd door Hybrid Zoom en verbazingwekkend goede prestaties in situaties met weinig licht. Maak altijd perfecte foto's.
Altijd perfecte foto’s met AI
De Dual Leica Camera opent compleet nieuwe mogelijkheden in fotografie, samen met de kracht van AI. Wat te denken van de ‘handheld night mode’, waarmee je zonder statief ’s nachts prachtige foto’s maakt. Tot 2x inzoomen zonder detailverlies of portret-foto’s met professionele studiobelichting, allemaal dankzij AI. En daarbovenop maak je de vetste slowmotion video’s, met wel 960 frames per seconde (32x vertraagd).
Fulltime genieten
De Huawei P20 heeft een FullView scherm, dat bijna van rand tot rand loopt. Daarmee geniet je maximaal van die prachtige foto’s of slowmotion-video’s. Het scherm zit in een strakke, glazen behuizing, die net zo goed voelt als hij eruitziet en ook nog eens lekker in de hand ligt.
De hele dag lang
Met een grote accu ben je er nog niet, daarom helpt de AI ook om al het energieverbruik efficiënter te maken, zodat de accu nog langer meegaat. De hele dag foto’s schieten is dus geen probleem! De Huawei Kirin 970 processor is de snelste processor die Huawei ooit maakte en samen met 4GB werkgeheugen en maar liefst 128GB opslaggeheugen, ben je klaar voor de toekomst.
Leica dual camera
Je fotografie wordt getransformeerd door de Leica Dual Camera, powered by AI. Ook bij weinig licht maak je perfecte foto’s, je zoomt tot 2x in zonder detailverlies en elke opname die je maakt is scherp en in balans.
Artificial Intelligence, van smart naar intelligent
Dankzij Artificial Intelligence kan de Huawei P20 zelf een modus selecteren, om je te helpen met het maken van de mooiste foto’s. Maar de AI stabiliseert ook video’s voor je; weg met schokkerige beelden! En de AI weet waar je scherp wilt stellen, nooit meer te laat voor een foto.
Geen batterij zorgen
De Huawei P20 heeft een flinke accu en de AI optimaliseert het energieverbruik. Daardoor kun je ruim een  dag* genieten van het Fullview-scherm, terwijl je de mooiste foto’s maakt. En ben je vergeten op te laden, dan zit de accu 58% vol in 30 minuten laden!
*Bij gemiddeld gebruik

Laatst bekende prijs: € 399.00

Bekijk alle Huawei smartphone P20 (Twilight) reviews

About the Author