Leapp smartphone iPhone 5c 8GB Blauw - Refurbished review

Leapp smartphone iPhone 5c 8GB Blauw – Refurbished review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Leapp smartphone iPhone 5c 8GB Blauw – Refurbished

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

leapp – Apple producten voor iedereen
Op zoek naar een betaalbare iPhone? Wil je wel graag de geweldige Apple functionaliteiten, service en garantie maar zoek je niet per se het nieuwste van het nieuwste? Dan is een iPhone van leapp precies wat je zoekt! Bij leapp krijgen Apple producten een tweede leven. Zo sla je twee vliegen in één klap: Kwaliteit en service die je bij een Apple-product mag verwachten en vriendelijk voor je portemonnee.Refurbished is geen tweedehands. Bij leapp krijgen alle producten namelijk een grondige opknapbeurt door een van de leapp-experts. Tijdens dit proces wordt, waar nodig, de hardware gerepareerd of vervangen. Ook wordt het systeem geüpgraded naar de meest recente, beschikbare iOS-versie. Na een technische controle op maar liefst 50 punten krijgt het product het leapp-garantie certificaat mee. Daardoor heb je met een refurbished product gewoon 2 jaar garantie op de hardware.Meer weten over leapp? Op deze pagina vertellen we je alles.
Vrolijk van zijn kleur en van zijn prijs
Met de vrolijke iPhone 5c koop je een uitstekende refurbished smartphone van leapp tegen een zeer betaalbare prijs.
Voordelige en kleurrijke smartphone
De iPhone 5c werd een paar jaar gelden als voordelige high-end smartphone op de markt gebracht. Naast zijn prijsstelling viel het toestel op door zijn vrolijk gekleurde behuizing van groen, wit, blauw, roze, geel of wit polycarbonaat. Nog steeds is de iPhone 5c een uitstekende smartphone die moeiteloos alle taken uitvoert.
Alles wat je van een smartphone verwacht
Met een refurbhised leapp iPhone 5c geniet je op een voordelige manier van de topprestaties van een moderne smartphone:
Betere ondersteuning 4G-netwerken: vergeleken met de iPhone 5 ondersteunt de iPhone 5c veel meer LTE-banden, waardoor je een betere ondersteuning van 4G-netwerken hebt.
Krachtige camera: de 8 megapixel camera van de iPhone 5c zorgt voor de mooiste foto's en maakt prachtige video-opnames in Full HD kwaliteit.
Uitstekende beeldscherm: op het 4 inch retina scherm van de iPhone 5c zie je alles in een geweldige beeldkwaliteit.
Snelle processor: door zijn krachtige A6-processor draait deze smartphone zonder problemen de nieuwste apps.
Werkt gewoon met iOS10: door zijn krachtige hardware werkt de iPhone 5c moeiteloos met iOS10, het nieuwste besturingssysteem voor de iPhone.
Robuust gebouwd: zoals je mag verwachten van een iPhone gaat dit toestel lang mee. Je krijgt dan ook gewoon twee jaar garantie op je refurbished iPhone 5c van leapp.
De vrolijke iPhone 5c is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een smartphone die alles kan doen wat je wilt en lang meegaat, maar waarvoor je niet de hoofdprijs wilt betalen.
Standaard meegeleverd:
Refurbished Apple-smartphone
leapp Garantie Certificaat
Adapter en Lightning datakabel

Laatst bekende prijs: € 209.00

Bekijk alle Leapp smartphone iPhone 5c 8GB Blauw – Refurbished reviews

About the Author