LG smartphone NLM700N Q6 BLK review

LG smartphone NLM700N Q6 BLK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews LG smartphone NLM700N Q6 BLK

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

FullVision-scherm
Toont zijn ware grootte
Het 5.5″ Full HD+ vergrote FullVision beeldscherm zorgt voor het beste adembenemende zicht. Ontdek met het 18:9 formaat wat het betekent om grenzeloze vrijheid in de handen te houden.
Compleet. Mooi. Robuust.
Een hoogwaardige metalen behuizing en het vederlichte, maar beschermende “H-Beam”-frame in ultrasterk aluminium, geven de LG Q6 een optimale levensduur!
Ik, jij, iedereen, wij!
De selfie-camera met een groothoek van 100° legt zelfs de breedste glimlach vast en geeft ook anders de garantie dat alles in beeld wordt gebracht. Kortom, vanaf nu passen nog meer vrienden en landschappen op de achtergrond op je selfie.
Share your Squares”
Met de vierkante cameramodus creëer je unieke en spannende foto’s die het waard zijn om te worden gedeeld. Vier creatieve cameramodi geven je inspiratie voor posts, shares en uploads met garantie op veel likes!
Alles met één hand
Alles binnen hand bereik. Het 69,3 mm brede beeldscherm garandeert een comfortabele bediening met één hand. Voor meer eenvoud in het dagelijkse leven.
Ontgrendel je smartphone met slechts een lach
Eén blik op de Q6 en het beeldscherm wordt geactiveerd. De verbeterde gezichtsherkenning ontgrendelt de smartphone sneller en comfortabeler dan ooit voorheen, en dat zonder lastig typen, vegen, tekenen of vingerafdrukken scannen.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle LG smartphone NLM700N Q6 BLK reviews

About the Author