Motorola smartphone MOTO G6 DEEP INDIGO 32GB review

Motorola smartphone MOTO G6 DEEP INDIGO 32GB review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Motorola smartphone MOTO G6 DEEP INDIGO 32GB

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Stel je voor wat je kunt doen
Maak kennis met moto g. De telefoon is in alle opzichten indrukwekkend dankzij het 5,7″ Full HD+ Max Vision-beeldscherm, geavanceerde beeldverwerkingssoftware en een batterij met lange levensduur
Groter scherm, kleinere gleuf
Met een nieuw Full HD+ Max Vision-beeldscherm dat van rand tot rand loopt staat niets je nog in de weg. Geniet volop van games en films op een scherm met ultrabrede 18:9-beeldverhouding. En met de geïntegreerde, vooraf ingestelde Dolby Audio™-modi klinkt je favoriete inhoud altijd optimaal.
Professionele portretten en nog veel meer
Met een dubbele camera aan de achterzijde en geavanceerde fotosoftware blijf je foto's maken. Neem time-lapsevideo's op. Maak een stilleven indrukwekkender met een steunkleur of selectief zwart en wit. Maak bovendien selfies met groothoek en leuke gezichtsfilters met de 8 MP-camera aan de voorkant.
 Slank en stevig
 Moto g is volledig omlijst met krasbestendig Corning Gorilla Glass met een achterkant met 3D-contouren voor een comfortabele grip. 
Sneller streamen, minder vertragingen
Gebruik je favoriete apps, games en video's zonder vertragingen en storingen op een razendsnelle Qualcomm Snapdragon 1,8 GHz octa-core processor. Met de krachtige grafische mogelijkheden en 4G-snelheid gaat de snellere laadtijd niet ten koste van de videokwaliteit.
Het spat ervan af
De waterafstotende toplaag van p2i-niveau beschermt de telefoon tegen spatten en lichte regen 
Eindeloos vermogen
Meer dan een hele dag accuvermogen na één keer opladen met een 3000 mAh-accu. Wanneer het tijd is om opnieuw op te laden, hoef je niet stil te zitten. De meegeleverde turbopower-oplader biedt je een urenlange levensduur van de accu na slechts enkele minuten opladen. 
Ontworpen met het oog op jouw leven
Moto g is ontwikkeld om je te helpen snel, eenvoudig en veilig functies en inhoud te openen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken. 
Multifunctionele vingerafdruklezer
Houd je vinger op de vingerafdruklezer om je telefoon te vergrendelen en ontgrendelen. Veeg naar links om terug te gaan, naar rechts om recente apps te openen of tik één keer om naar het startscherm te gaan.
Exclusieve moto-ervaringen
Rust nodig? Leg je telefoon ondersteboven neer om de modus Niet storen te activeren. Licht nodig? Schud twee keer omlaag om de zaklamp te activeren. Met moto actions wordt het leven eenvoudig
Probleemloos synchroniseren met cross share
Deel via Wi-Fi inhoud tussen motorola- en Lenovo-apparaten. Synchroniseer je berichten, maak een back-up van je telefoon en meer.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Motorola smartphone MOTO G6 DEEP INDIGO 32GB reviews

About the Author