Motorola smartphone MOTO G6 PLUS DEEP INDIGO review

Motorola smartphone Moto G6 Plus (Blauw) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Motorola smartphone Moto G6 Plus (Blauw)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Stel je voor wat je kunt doen
Maak kennis met moto g plus, met een nieuw slim camerasysteem, een 5,9″ Full HD+ Max Vision-beeldscherm met 18:9-beeldverhouding en een razendsnelle 2,2 GHz processor.
De camera met een hoger IQ
De dubbele camera’s aan de achterkant zorgen voor een snelle scherpstelling, zodat je altijd en overal scherpe foto’s maakt. moto g plus is ook voorzien van ons nieuwe slimme camerasysteem met gezichtsontgrendeling en monumentherkenning. Het kan dus nog veel meer dan alleen geweldige foto’s maken.
De pret kan beginnen
Geniet van video’s en games op een adembenemend 5,9” Full HD+ Max Vision-beeldscherm. Beelden zijn meeslepender dan ooit, dankzij de bredere 18:9-beeldverhouding. En met de geïntegreerde, vooraf ingestelde Dolby Audio™-modi klinkt je favoriete inhoud altijd optimaal.
Schitterend en sterk
moto g plus is volledig omlijst met krasbestendig Corning Gorilla Glass met een achterkant met 3D-contouren voor een comfortabele grip.
 
Alles gaat sneller
Gebruik je favoriete apps, games en video's zonder vertragingen en storingen op een razendsnelle Qualcomm® Snapdragon™ 2,2 GHz octa-core processor. Met de krachtige grafische mogelijkheden en 4G-snelheid gaat de snellere laadtijd niet ten koste van de videokwaliteit.
Het spat ervan af
De waterafstotende toplaag van p2i-niveau beschermt de telefoon tegen spatten en lichte regen.
Krachtige prestaties
Laat de kabel langer uit het stopcontact. De accu van 3200 mAh is ontworpen om de hele dag mee te gaan. En wanneer het tijd is om je telefoon opnieuw op te laden, biedt de meegeleverde turbopower-oplader je een urenlange levensduur van de accu na slechts enkele minuten opladen.
Ontworpen met het oog op jouw leven
Moto g plus is ontwikkeld om je te helpen snel, eenvoudig en veilig functies en inhoud te openen, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.
Multifunctionele vingerafdruklezer
Houd je vinger op de vingerafdruklezer om je telefoon te vergrendelen en ontgrendelen. Veeg naar links om terug te gaan, naar rechts om recente apps te openen of tik één keer om naar het startscherm te gaan.
Exclusieve moto-ervaringen
Rust nodig? Leg je telefoon ondersteboven neer om de modus Niet storen te activeren. Licht nodig? Schud twee keer omlaag om de zaklamp te activeren. Met moto actions wordt het leven eenvoudig
Probleemloos synchroniseren met cross share
Deel via Wi-Fi inhoud tussen motorola- en Lenovo-apparaten. Synchroniseer je berichten, maak een back-up van je telefoon en meer.

Laatst bekende prijs: € 275.00

Bekijk alle Motorola smartphone Moto G6 Plus (Blauw) reviews

About the Author