Nokia 6 New smartphone (Zwart) review

Nokia 6 New smartphone (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Nokia 6 New smartphone (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

New Nokia 6: de smartphone waarop je kan vertrouwen
De New Nokia 6 smartphone presteert 60% beter dan zijn voorganger, Nokia 6. Dit luxe toestel is volledig uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 630 processor en 3GB RAM. Hierdoor zal je minder tijd spenderen aan het wachten tot je apps geladen zijn en meer tijd aan het genieten ervan met je vrienden én familie. 
Het beste van Android, de nieuwste innovatie van Google
Android One levert de nieuwe Nokia 6 een door Google ontworpen software-ervaring. Krijg alles wat je wenst en niets wat je niet wil met een gestroomlijnde, eenvoudig te gebruiken interface en een samengestelde set met vooraf geïnstalleerde apps, en onbeperkte hoogwaardige opslag. Regelmatige beveiligingsupdates en twee jaar aan OS-upgrades betekent dat de nieuwe Nokia 6 met Android One veilig blijft en de nieuwste Google-innovaties biedt zoals optimalisatie voor de Google Assistant.
ZEISS-lenzen – exclusief bij Nokia
Dankzij de ZEISS-lenzen en dual-tone flitser van de nieuwe Nokia 6 kun je iedere foto die je neemt meteen delen. Of film een 4K-video en maak onmiddellijk hoogkwalitatieve stills, zoom of crop zonder ook maar niets op de kwaliteit in te hoeven boeten.
Neem een kijkje achter de schermen
Leg gelijktijdig vast wat er voor én achter de camera gebeurt met de Dual-Sight modus. Daarna kun je elk moment live streamen op Facebook Live en YouTube Live in een enkele klik.
Meer geluid, minder ruis
Geen ruimte voor excuses wanneer iedereen precies kan horen wat er gebeurd is. De nieuwe Nokia 6 bevat Nokia spatial audio: twee microfoons zorgen voor hoogkwalitatief geluid in iedere video die je maakt.
Stevig als een tank
Het begint met een veeleisend bouwproces waarbij één stevige blok aluminium getransformeerd wordt tot de unibody van een duurzame smartphone, die je overal met je mee kunt nemen. De nieuwe Nokia 6 heeft een stevigheid waar je op kunt rekenen als het er echt op aan komt.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Nokia 6 New smartphone (Zwart) reviews

About the Author