Nokia smartphone 6 (Zilver) review

Nokia smartphone 6 (Zilver) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Nokia 6 smartphone (Zilver)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Nokia 6
Een uitzonderlijk toestel met de allernieuwste Android™ en indrukwekkend entertainment.
Ontworpen tot in de perfectie, gebouwd om levenslang mee te gaan
Nokia 6 zet het erfgoed betreffende het ontwerp voort met een opvallend strakke look, een gladde, metalen behuizing en fijne details. Verkrijgbaar in vijf kleuren, waaronder een glanzende Arte Black limited edition.
Speciaal ontworpen om bij jouw levensstijl te passen
De behuizing van de Nokia 6 is een staaltje integer vakmanschap. Voor elk toestel wordt de behuizing in ongeveer 55 minuten met precisie, naadloos gefreesd uit een ruw blok aluminium. In combinatie met het gebogen Corning® Gorilla® Glass beeldscherm, is het toestel uit materialen vervaardigd die perfect bij jouw levensstijl passen.
Smartphones voor het leven
Nokia-toestellen staan al tientallen jaren voor prachtig gevormde ontwerpen en een uitstekende kwaliteit. Dit toestel is niet anders: het is gebouwd voor jouw levensstijl – met duurzame en prachtige materialen – het ligt perfect in de hand en heeft de ideale balans tussen prestatie en batterijduur. Bovendien blijft je Nokia-toestel beveiligd en actueel met regelmatige software-updates.
Kijk en lees op het grote heldere scherm
Het 5,5 inch full HD beeldscherm en de reproductie van vele kleuren zorgen ervoor dat je ongehinderd kunt genieten van entertainment, zelfs als je buiten bent in fel daglicht. Met de groothoek kun je gezellig samen met vrienden video's bekijken.
Meeslepend entertainment
Met de dubbele luidsprekers en vaste versterker van de Nokia 6, krijg je een duidelijk geluid, een diepe bas en fantastische helderheid. Wordt geleverd met certified Dolby Atmos®-geluid.
Leg je leven vast met de 16 MP camera
Foto's maken van je favoriete momenten is heel eenvoudig met de camera app van de Nokia 6. Het toestel heeft een 16 MP fasedetectie autofocuscamera aan de achterzijde en een 8 MP camera aan de voorzijde. Plus de dual-tone flitser op de primaire camera helpt bij het maken van natuurlijke foto's zelfs bij weinig licht.
Puur, veilig en up-to-date
De Nokia 6 wordt geleverd met Android Nougat, alle Google Services en zonder onnodige extra's, voor een gerichte en overzichtelijke beleving. Bovendien zorgen wij ervoor dat je regelmatig updates krijgt, zodat je altijd de nieuwste functionaliteiten en beveiliging hebt.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Nokia 6 smartphone (Zilver) reviews