Nokia smartphone 8 (Glossy Blauw) review

Nokia smartphone 8 (Glossy Blauw) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Nokia 8 smartphone (Glossy Blauw)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Nokia 8
Deel beide kanten van het verhaal
Gebruik de camera’s voor- en achteraan gelijktijdig met de Dual-Sight modus
Live videostreaming naar Facebook Live™ en YouTube Live met één enkele klik
Creëer 4K video's met Nokia OZO spatial 360° audio
Puur, veilig en up-to-date Android™ Nougat 7.1.1 OS
Gemaakt met ultiem vakmanschap
Nokia 8 ondergaat een nauwgezet proces van 40 stappen van machinaal produceren, anodiseren en polijsten om ervoor te zorgen dat het unieke karakter van het design naadloos aansluit bij de gepolijste unibody in aluminium. Nokia 8 is het summum in naadloze unibody-constructie en werd ontworpen om perfect in de palm van je hand te passen.
Maak kennis met de nieuwe Dual-Sight modus
Een primeur voor mobiele telefoons: met de exclusieve Dual-Sight modus kan je de camera's voor- en achteraan gelijktijdig gebruiken voor 'split-screen' foto's en video's.
Ultradunne 13 MP camera's met ZEISS-lenzen
Nokia 8 is achteraan uitgerust met een 13 MP dual image-fusion camera met sensoren in kleur en monochroom en vooraan met een 13 MP groothoeklens met automatische scène detectie. Zowel de camera's voor- en achteraan zijn uitgerust met ZEISS-lenzen, waardoor elk snapshot-moment een verhaal wordt dat de moeite is om te delen.
Hollywoodtechnologie in de palm van je hand
Voor meeslepend filmen en bijhorende afspeelfunctie: Nokia 8 is de eerste telefoon ooit die uitgerust is met ingebouwde Nokia OZO spatial 360° audio. Leg momenten vast met technologie gebruikt door film- en muziekproducenten van Hollywood, beleef daarna deze momenten steeds weer opnieuw.
De hardware. Onze krachtigste Google Android™ smartphone
Om een maximale prestatie neer te zetten, werd Nokia 8 gebouwd op het allernieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 835 Mobile Platform, ontworpen om de batterij uitzonderlijk lang mee te laten gaan. We voegden ook een koelbuis met schild in grafiet toe om de systeemwarmte te verdelen over de volledige lengte van de telefoon.
De software. Puur, veilig en up-to-date
Nokia 8 wordt geleverd met Android Nougat 7.1.1, alle Google Services en zonder onnodige extra's. Bovendien zorgen we voor regelmatige updates, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste nieuwe features en beveiligingen.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Nokia 8 smartphone (Glossy Blauw) reviews