Samsung Galaxy A7 (Goud) review

Samsung Galaxy A7 (Goud) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy A7 (Goud)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Maak heldere, heldere selfies op elk moment van de dag en maak je nooit meer zorgen over het zoeken naar de ideale verlichting, met de 24 MP frontcamera van de Samsung Galaxy A7 en instelbare LED flitser. Neem bokeh effect selfies met Selfie Focus, en imiteer professionele studioverlichting met Pro Lighting Mode. Voeg een persoonlijk tintje toe en druk jezelf uit met AR emoji en flatterende filters.
 Fantastische camera
Mis nooit een moment met de 8MP 120° Ultra Wide Lens van de Galaxy A7. Met dezelfde kijkhoek als het menselijk oog, legt de Galaxy A7 de wereld precies zo vast als u hem ziet voor onbeperkte groothoekfoto's.
Met de 24MP Lens en Depth Lens kunt u met de Live Focus-functie van de Galaxy A7 de scherptediepte regelen door het bokeh-effect aan te passen om prachtige foto's te maken.
Krijg scherpe, heldere foto's bij zowel fel als weinig licht. De 24MP Lens van de Galaxy A7 laat automatisch meer licht binnen door vier pixels te combineren tot één pixel in omstandigheden met weinig licht.
De Galaxy A7 brengt het beste naar boven in wat hij ziet. Met de intelligente Scene Optimizer van Samsung, de Galaxy A7's camera categoriseert uw onderwerp en past de kleur, contrast en helderheid aan om direct de beeldkwaliteit te optimaliseren.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Samsung Galaxy A7 (Goud) reviews

About the Author