Samsung Galaxy Note9 128GB (Paars) review

Samsung Galaxy Note9 128GB (Paars) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy Note9 128GB (Paars)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Samsung Note9
Geniet van de snelste prestaties en gebruik de Note9 zelfs als computer dankzij de DeX ondersteuning. De Note9 beschikt over een 6.4 inch super-AMOLED scherm voor het helderste beeld en dankzij de S-pen ben je productiever dan ooit tevoren.
Krachtige prestaties
Met de Note9 haal je een smartphone in huis met ongekend snelle prestaties. Dankzij de dubbele quadcore processor en de 6 GB werkgeheugen is voor de Note9 geen enkele taak teveel. Zo kan de Note9 direct aangesloten worden op een monitor en als computer gebruikt worden. Omdat de DeX-technologie in de Note9 is ingebouwd is er geen extra docking meer voor nodig. Hierdoor ben je altijd en overal productief en haal het maximale uit jouw Note9. Om jouw productiviteit te ondersteunen zit er een accu in van maar liefst 4000 mAh, zodat je de hele dag gebruik kunt maken van de Note9. Zodra de Note9 leeg is, dan laadt je hem door middel van Fast Charge weer snel op. Zelfs draadloos. De telefoon is zelfs watergekoeld, waardoor Samsung de krachtigste prestaties kan geven zonder risico op oververhitting. De Note9 wordt standaard al met 128 GB opslaggeheugen geleverd, maar dat kun je met zelfs 512 GB uitbreiden zodat je nooit meer zonder ruimte komt te zitten.
S-pen
De Note9 komt met de S-pen, om jouw productiviteit nog verder te vergroten. Haal de pen uit de Note9 en begin gelijk met schrijven terwijl het scherm nog vergrendeld is, zodat geen idee meer verloren gaat. Of selecteer eenvoudig stukken tekst met de S-pen om deze vervolgens te vertalen. Ook is het mogelijk om met de S-pen aantekeningen te maken binnen documenten. Handig voor als je snel een contract wilt ondertekenen en terug wilt sturen. Maar dit is niet het enige. De S-pen beschikt over een drukknop op het uiteinde, waarmee de S-pen het verlengstuk van jouw Note9 wordt. Gebruik de knop bijvoorbeeld als klikker bij presentaties op jouw telefoon die je via DeX op een groot scherm laat zien. Of laat jezelf van jouw beste kant zien en gebruik de klikker voor het maken van de beste selfies.
Entertainment ervaring
De Note9 biedt een complete entertainment ervaring. Zo is de Note9 krachtig genoeg om de game Fortnite erop te kunnen spelen. De Dolby Atmos speakers zijn daarnaast getuned door bekend audio-merk AKG, en zorgen voor een geweldige audiobeleving. Bovendien ondersteunt de Note9 een 32-bit weergave van audio waardoor je nog meer kunt genieten van jouw favoriete muziek. Ervaar geluid zoals je het nog nooit gehoord hebt.
Leg alles haarscherp vast
Maak de scherpste foto’s ongeacht het omgevingslicht, dankzij de intelligente camera die zich aanpast naar lichtomstandigheden zoals het menselijk oog. Ook kun je filmpjes maken in de ongekende scherpe 4K-resolutie en maak je de mooiste Super Slow Motion filmpjes.
Smart
Met de Note9 heb jij de controle. Met de SmartThings app van Samsung stuur je eenvoudig al jouw SmartHome apparaten aan, ongeacht het merk en type product. Stel bijvoorbeeld de verlichting in of krijg notificaties dat je was klaar is. Met de Note9 heb jij de wereld in jouw handen.
Bixby Vision 2.0
Bixby Vision 2.0 helpt om jou het leven makkelijker te maken. Open de app en richt de camera op wat je ziet en Bixby Vision 2.0 verteld jou meer over dat ene schilderij, verteld de geschiedenis van dat gebouw, of vertaald de menukaart voor je. Het is zelfs mogelijk om met deze app via de camera door de stad te navigeren waarbij je op je scherm gelijk nuttige informatie ziet over jouw directe omgeving. Verdwalen hoeft niet meer, maar is met Bixby Vision 2.0 leuker dan ooit tevoren.

Laatst bekende prijs: € 949.00

Bekijk alle Samsung Galaxy Note9 128GB (Paars) reviews

About the Author