Samsung smartphone GALAXY A3 2017 (goud) review

Samsung smartphone GALAXY A3 2017 (goud) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy A3 (Goud)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung Galaxy A3 Gold is een middenklasser met topprestaties
De Samsung Galaxy A3 Gold is een middenklasse model, maar wel met zeer goede prestaties. Hij is zeer snel op te laden en heeft twee camera's voor haarscherpe foto's en videobeelden. Zijn scherm reageert snel en valt op door zijn grote helderheid.
Gemakkelijk te bedienen en een mooie vormgeving
Naast de topklasse S-serie heeft Samsung met de A-serie ook een toestel voor het middelsegment op de markt gebracht. De Samsung Galaxy A3 Gold is een van die toestellen. Vergelijk je echter de prestaties van deze zogenaamde middenklasse met die van vergelijkbare toestellen, dan springen ze er op een positieve manier bovenuit. Juist voor mensen die niet de behoefte hebben aan een echte topklasser is deze smartphone een bijzonder goede optie. Deze Samsung heeft een zeer helder display met een beelddiagonaal van 4,7 Inch. Aan de achterkant zie je zijn mooie 3D Glass en tezamen met de voorkant zorgt het voor een trendy en chique uitstraling. Dit toestel is voorzien van een Always On Display-functionaliteit. Hierdoor ondervind je veel gemak omdat alles wat je nodig kunt hebben meteen duidelijk in beeld komt.
Een erg goede camera, veel geheugen en snelle processoren
De krachtige prestaties van de Samsung Galaxy A3 Gold worden geleverd door zijn Exynos 7870 Octa processor. Deze processor heeft een frequentie van 1,6 GHz en bestaat uit acht processorkernen. Je mag erop rekenen dat je voldoende snelheid en rekencapaciteit ervaart bij alles wat je met je smartphone doet. Standaard is dit toestel uitgerust met 2 GB intern geheugen en een opslagcapaciteit van 16 GB. Dit is voldoende voor de meeste applicaties. Wil je echter meer, dan is het mogelijk om de opslagcapaciteit uit te breiden tot 256 GB, waardoor je nooit opslagcapaciteit tekort zult komen. Deze smartphone heeft twee camera's. De camera aan de achterkant heeft een resolutie van 13 Megapixels. De frontcamera met groothoeklens heeft een resolutie van 8 Megapixels. Ook heeft je smartphone ingebouwde fotofilters. Hierdoor is het gemakkelijk om naast haarscherpe foto's ook kunstzinnige foto's te schieten. Je foto's zullen veel contrasten en heldere kleuren laten zien, waardoor ze er veel beter uitzien dan je wellicht gewend was. Wil je haarscherpe videobeelden schieten in 1080p-kwaliteit? Dat is geen enkel probleem met dit toestel. Deel je full-HD films vervolgens via Facebook of Youtube.
Geen concessies aan veiligheid
Wie ooit heeft meegemaakt dat zijn smartphone waterschade heeft geleden of dat hij minder ging werken door interne verontreiniging met hardnekkige stofdeeltjes, zoekt naar een oplossing. De Samsung Galaxy A3 Gold biedt dit. Dit toestel heeft een IP68-certificatie. Deze certificatie wordt uitsluitend gegeven aan toestellen die vrijwel ondoordringbaar zijn voor kleine stofdeeltjes en ook in de meest gangbare situaties geen waterschade vertonen. Wil je jouw data goed beschermen? Dat kan via een eenmalige authenticatie en opslag in de Veilige Map. Je mag ook rekenen op een dagelijkse back-up. Bovendien geeft de Samsung Cloud je 15 GB aan veilige opslagcapaciteit. De veiligheid van je smartphone en jouw data staan voorop.

Laatst bekende prijs: € 214.00

Bekijk alle Samsung Galaxy A3 (Goud) reviews

About the Author