Samsung smartphone GALAXY A3 2017 (zwart) review

Samsung smartphone GALAXY A3 2017 (zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy A3 (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung Galaxy A3 2017, een mid-range toestel met high range prestaties
De Samsung Galaxy A3 2017 is een mid-range smartphone met topprestaties. Hij is voorzien van snelle processoren, heeft een helder en snel reagerend scherm en twee camera's voor foto's en video in hoge resoluties. De batterij laadt razendsnel op.
Mooi design en een gebruiksvriendelijke bediening
Met de Samsung Galaxy A3 2017 smartphone heeft Samsung een nieuwe aanwinst toegevoegd aan zijn mid-range toestellen. In theorie presteert de A-serie van Samsung niet op hetzelfde hoge niveau als de bekende S-serie, maar de praktijk laat iets anders zien. Zeker in vergelijking met andere mid-range smartphones komt deze Samsung Galaxy A3 beslist in de buurt van high range telefoons. Ook het uiterlijk van deze smartphone mag er wezen. De combinatie van 3D Glass aan de achterkant en zijn mooie en heldere 4,7 Inch display zorgt voor een smaakvol en chic ogend geheel. Als je hem aanzet, zie je in één oogopslag alles wat je nodig hebt. De Always On Display-functie maakt dit mogelijk, waardoor je veel gebruiksgemak zult ervaren.
Snelle processors, veel geheugen en een zeer goede camera
De Samsung Galaxy A3 2017 is uitgerust met een Exynos 7870 Octa processor met acht processorkernen en een processorfrequentie van 1,6 GHz. Deze zeer snelle processor zorgt ervoor dat alles wat je met je smartphone wilt doen, ook snel en efficiënt gaat, zonder vervelende haperingen. Dit toestel biedt je de mogelijkheid om 16 GB aan data op te slaan en is ook voorzien van 2 GB intern geheugen, wat overigens tot 256 GB kan worden uitgebouwd. Je kunt zoveel apps op je smartphone installeren als je wilt. Ook van de zeer goede 13 MP camera zul je veel profijt hebben. Met de ingebouwde fotofilters worden je foto's nog mooier en artistieker. De frontcamera met een resolutie van 8 MP zorgt ervoor dat je voortaan selfies maakt met veel meer contrast en diepe en heldere kleuren. Als je videobeelden wilt schieten, dan doe je dat in 1080p full HD. Door de goede connectiviteit deel je alles zo snel mogelijk via social media.
Veiligheid voor je toestel en je data
Een van de vervelendste dingen die je kunt meemaken met je smartphone is interne verontreiniging door kleine stofdeeltjes of waterschade als je overvallen wordt door een stortbui of onweer. De Samsung Galaxy A3 2017 is hier gelukkig tegen beschermd. Dit toestel is IP68-gecertificeerd, wat inhoudt dat hij vrijwel ondoordringbaar is voor stof en als waterdicht mag worden gezien onder de meest voorkomende omstandigheden. Samsung biedt niet alleen je toestel bescherming. Ook je data zijn in goede handen. Via de Veilige Map, waarvoor slechts éénmaal authenticatie nodig is, blijven je apps gescheiden van de rest van de content. Je belangrijke bestanden en andere data worden elke dag geback-upt en je krijgt bovendien 15 GB opslagruimte in de Samsung Cloud. Zo mag je erop vertrouwen dat ook jouw belangrijkste gegevens nooit verloren zullen gaan.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Samsung Galaxy A3 (Zwart) reviews

About the Author