Samsung smartphone GALAXY A5 2017 (goud) review

Samsung smartphone GALAXY A5 2017 (goud) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy A5 (Goud)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De SAMSUNG GALAXY A5 2017 Goud biedt veel voor een vriendelijke prijs
Wie op zoek is naar een smartphone die een goede camera heeft, stof- en waterdicht is èn er strak uitziet, heeft met deze Samsung Galaxy A5 gevonden wat hij zoekt.
Royale kwaliteit, schitterende foto's
Een telefoon waar zoveel mensen tevreden over zijn, kan alleen maar goed zijn. De Galaxy A5 hèt alternatief voor wie de S7 te duur vindt. De Samsung Galaxy A5 2017 beschikt over een ruime interne opslagcapaciteit van 32 GB en heeft een interne RAM van 3072 MB. Bovendien kun je een micro SD-kaart gebruiken als extra geheugencapaciteit. Dus kom maar op met al die games, deze telefoon kan het aan. Ook de 16 MP camera is van hoog niveau, en die goede camera krijg je zowel voor als achter. De snelle autofocus en de lichtgevoeligheid zorgen zelfs bij slecht licht voor scherpe foto's. Als je zulke mooie foto's maakt kun je dus onderweg altijd opvallende snaps en chats posten met prachtig beeldmateriaal. Er is zelfs een speciale Food Mode, dus stuur je vrienden een plaatje van je bord en het water zal hen in de mond lopen. Ook vloggers hebben reden genoeg om de Samsung Galaxy A5 2017 te kopen.
Gegarandeerd waterdicht
De Galaxy A5 heeft een amoled-scherm dat net zo groot is als dat van de Galaxy S7, namelijk 5,2 inch. De resolutie is 1920 x 1080 pixels, een hoge pixeldichtheid maar op dit punt is de S7 een klasse apart. Het amoled-scherm van de A5 in full HD is helder en kan zelfs in de volle zon nog prima worden gelezen. Amoled-schermen zijn zuinig omdat zwart beeld geen stroom verbruikt. Bovendien heeft dit toestel de 'always on'-functie, een melding van tijd en nieuw binnengekomen meldingen zodra je je telefoon tevoorschijn haalt. Nog een voordeel is dat amoled-schermen diepere contrasten bieden dan gewone schermen zodat je apps er beter uitzien dan op de gemiddelde smartphone. Ook de hardware is bij de Samsung A5 helemaal in orde. Geen goedkope afwerking maar een strak design en hoogwaardige materialen. De A5 heeft een waterdichte en stofdichte metalen behuizing. Als je weet hoeveel telefoons er jaarlijks door waterschade onbruikbaar worden zie je het voordeel van een waterdichte behuizing direct in. Met de A5 kun je rustig aan de rand van het zwembad liggen of appen in de stromende regen. De IP67 certificering garandeert dat het toestel waterdicht is. Andere extra functies zijn de vingerafdrukscanner als beveiliging, de barometer en de snelle octacore-processor. Met de krachtige batterij en de powersaving-modus kun je met een gerust hart van huis. Pas na 12 uur heb je weer een oplader nodig. De Samsung Galaxy A5 2017 is luxueus afgewerkt, heeft twee fantastische camera's, een hoogwaardig scherm en een groot werkgeheugen. Kortom, deze stijlvolle telefoon is zijn geld dubbel en dwars waard.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Samsung Galaxy A5 (Goud) reviews

About the Author