Samsung smartphone GALAXY A6+ BLACK review

Samsung Galaxy A6+ (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy A6+ (Zwart)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Eindeloos kijkplezier
Het Infinity Display met een verhouding van 18.5:9 weet je aandacht vast te houden. De Galaxy A6+ is voorzien van een breed, nagenoeg randloos sAMOLED-display dat gekenmerkt wordt door een heldere resolutie en een weergaloos contrast. Geniet ten volle van een beklijvende en ononderbroken kijkervaring.
Drie helderheidsniveaus
Neem heldere foto's. De Galaxy A6+ is uitgerust met een flits aan de voorzijde die op drie niveaus instelbaar is, zodat je zowel overdag als 's nachts scherpe selfies kunt nemen zonder weerkaatsingen.
Altijd de helderste foto's
Zorg ervoor dat je altijd en overal heldere foto's neemt. De Galaxy A6+ helpt je daarbij met een 24 MP-camera met een snellere, F1.9 lensopening om meer licht binnen te laten wanneer je foto's neemt in een donkere omgeving.
Laat je verbeelding de vrije loop
Geef je foto's een creatieve toets. De Galaxy A6+ beschikt over diverse cameramodi, stickers en creatieve filters om wat je vastlegt op te fleuren en je foto's en video's per thema in te delen.
Jouw creatieve foto's klaar om te delen!
Bewerk je foto's en video's met verschillende beeldeffecten om je eigen verhaal te brengen. Je kan jouw foto's gemakkelijk indelen en delen met vrienden en familie dankzij verbeterde features.
Focus waar nodig
Gebruikers kunnen gemakkelijk zelf de scherpte-diepte afstellen voor en na een fotoshoot voor een beter gebruik van de focus.
Multitasken was nooit zo gemakkelijk
Gemakkelijk en efficiënt multitasken. De Galaxy A6+ beschikt over App Pair, waardoor je twee apps tegelijkertijd kan gebruiken voor meer efficiëntie. Je kunt twee apps tegelijkertijd openzetten, bijvoorbeeld video en messenger, en die in aparte vensters naast elkaar gebruiken, wat multitasken vergemakkelijkt.
Altijd aan als het nodig is
Blijf op de hoogte van essentiële updates. De Galaxy A6+ gebruikt Always on Display, zo kun je belangrijke informatie zoals de datum, het weerbericht, de tijd en notificaties in 1 oogopslag zien.
Meer opslaan, meer genieten
Hou belangrijke zaken gemakkelijk bij, dankzij het microSD-geheugen dat je kunt uitbreiden met tot 256 GB. Bewaar zorgeloos en veilig die extra documenten, films en favoriete foto's op een handige plaats waar je gemakkelijk bij kunt.
Handig overschakelen op Wi-Fi
Nooit meer handmatig je Wi-Fi in- en uitschakelen. De Galaxy A6+ bewaart je Wi-Fi-geschiedenis en schakelt Wi-Fi automatisch in of uit wanneer je in de buurt komt of juist weggaat van een veelgebruikte Wi-Fi-spot. Zo profiteer je optimaal van draadloos internet en houd je tegelijkertijd je dataverbruik onder controle.
Dual Messenger
Hou je werkberichten en privéchats gemakkelijk gescheiden. Met Dual Messenger, kun je nu gebruikmaken van twee verschillende chataccounts op je favoriete Messenger-apps – je kunt de tweede account in een handomdraai instellen vanaf het Home-scherm of via je instellingen.
Verborgen beveiliging
De Secure Folder van Samsung is een krachtige beveiligingsoplossing waarmee je een persoonlijke gecodeerde ruimte op je telefoon creëert om er foto's, documenten en stemopnames in op te slaan. Dankzij een bijkomend beveiligingsniveau heb jij alleen er toegang toe.
Alles gesynchroniseerd
Meer ruimte om te bewaren wat je niet kwijt wil. Met Samsung Cloud kan je jouw gegevens back-uppen, synchroniseren, herstellen en upgraden via jouw Galaxy-smartphone zodat je altijd en overal toegang krijgt tot wat je nodig hebt.
Volg je gezondheid op de voet
Maak kennis met je persoonlijke assistent om je leven optimaal in balans te houden. De Galaxy A6+ is uitgerust met Samsung Health, die je activiteit, eetgewoontes en slaappatroon bijhoudt, op een en dezelfde plaats zodat je alles meteen kunt terugvinden.

Laatst bekende prijs: € 279.00

Bekijk alle Samsung Galaxy A6+ (Zwart) reviews

About the Author