Samsung smartphone GALAXY S8+ (Orchid Grey) review

Samsung smartphone GALAXY S8+ (Orchid Grey) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy S8+ (Grijs)

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung Galaxy S8 is een smartphone met een randloos beeldscherm van 5,8 inch. De camera heeft een resolutie van 12 megapixel en met een standaard geheugen van 64 gigabyte raakt je telefoon niet snel vol.
Luxe smartphone met uniek design
De Samsung Galaxy S8 is een luxe smartphone en heeft dankzij het nagenoeg randloze beeldscherm een uniek design. Je maakt eenvoudig de beste HD foto's en 4K video's. Daarnaast zorgt de Octa Core-processor voor superieure prestaties op het gebied van games en video. Zoals je gewend bent van Samsung smartphones is ook dit model uitgerust met de nieuwste versie van Android.
Opvallend beeldscherm
Het eerste dat opvalt aan de Samsung Galaxy S8 is dat bijna de gehele voorzijde bestaat uit het scherm. Dat betekent dat deze smartphone in verhouding met het beeldscherm relatief compact is. De voorkant heeft ook geen knoppen en is volledig via touchscreen te bedienen.
Intelligent op alle vlakken
Deze Samsung smartphone is uitgerust met een groot aantal sensoren en slimme functies. Zo herkent de camera bijvoorbeeld gezichten en vertaalt deze teksten direct vanuit een foto. Het grote aantal sensoren biedt daarnaast extra veel mogelijkheden. Denk hierbij aan de druksensor, nabijheidssensor, Irisscanner en geomagnetische sensor.
Grote opslagcapaciteit
De Samsung Galaxy S8 heeft een interne opslagkwaliteit van 64 gigabyte. Daarmee kom je niet snel in de problemen als je al je favoriete apps installeert. Wil je veel muziek, foto's en video's offline beschikbaar hebben? Dan kun je het geheugen zelfs uitbreiden met maximaal 256 gigabyte met behulp van een MicroSD-kaart.
Draadloos opladen
Deze Samsung heeft een krachtige batterij met een capaciteit van 3000 milliampère-uur. Dat houdt onder andere in dat je tot 14 uur kunt internetten, tot 16 uur lang video's kunt kijken en tot wel 67 uur lang naar muziek kunt luisteren. Daarnaast is de batterij geschikt om draadloos op te laden. Ben je veeleisend op het gebied van smartphones? In dat geval kun je gerust kiezen voor de Samsung Galaxy S8 met een sublieme beeldkwaliteit, supersnelle processor en lange batterijduur.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Samsung Galaxy S8+ (Grijs) reviews

About the Author