Samsung smartphone J5 2017 (Goud) review

Samsung smartphone J5 2017 (Goud) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung smartphone J5 2017 (Goud)

Name
Review score

Product informatie:

Samsung smartphone J5 2017
De Galaxy J5 (2017) volgt de Galaxy J5 (2016) op. Het toestel is voorzien van een metalen unibody-behuizing en draait op Android 7.0 Nougat. Ook heeft de Galaxy J5 (2017) een vingerafdrukscanner onder het scherm zitten. Net als zijn voorganger beschikt het toestel over 2 GB werkgeheugen en 16 GB opslaggeheugen, dat laatste is uitbreidbaar met een microSD-geheugenkaart.
Op zowel de voor- als achterkant van de Galaxy J5 (2017) zit een 13-megapixelcamera. Daarmee maakt de smartphone prima foto's en ook video's komen goed uit de bus. Het toestel heeft naast een 3000 mAh batterij Samsung's Exynos 7870-chipset onder de motorkap liggen. Daarmee is het toestel lang te gebruiken op een enkele batterijlading. De batterij kan worden geladen via de USB type-C-aansluiting.
Goede prijs-kwaliteitverhouding
De Galaxy J5 (2017) biedt prima specificaties voor zijn prijs. Naast het feit dat het toestel met metalen unibody-behuizing is uitgegeven door Samsung, draait het toestel op een nieuwe versie van Android 7.0 Nougat. Onder de motorkap ligt de zuinige Exynos 7870-chipset van de Zuid-Koreaanse fabrikant, welke in combinatie met 2 GB werkgeheugen geen enkel probleem heeft met recente applicaties zoals Facebook en Instagram. Daarnaast is de Galaxy J5 (2017) voorzien van een 3000 mAh batterij, welke snel is te laden via de USB type-C-aansluiting.
AMOLED beeldscherm
Het AMOLED-beeldscherm geeft kleuren en contracten uitstekend weer. Daarnaast beschikt dit beeldscherm over een Full HD-resolutie en is daarmee uitstekend geschikt voor het kijken van Full HD-films en series. Foto's en video's gemaakt met de camera's op de smartphone komen prima uit de bus. Met 13-megapixels schiet je mooie plaatjes en bewegende beelden. De camerasensor achterop ligt achter een f/1.7-lens, waardoor ook foto's gemaakt bij minder licht er prima uitzien. De selfiecamera is voorzien van een flitser, waardoor je ook in het donker scherpe selfies kunt schieten.

Laatst bekende prijs: € 219.00

Bekijk alle Samsung smartphone J5 2017 (Goud) reviews