Samsung smartphone J6 BLACK review

Samsung smartphone J6 BLACK review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Galaxy J6 (Zwart)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Een kleurrijk leven met sAMOLED
Klaar voor compromisloze kleuren? Met de Galaxy J6 komen je afbeeldingen echt tot leven – helemaal tot aan de rand van het apparaat. Infinity Display – met een 5,6” HD+ Super AMOLED-scherm en een beeldverhouding van 18,5:9 – maximaliseert je schermbereik voor een meeslepende kijkervaring.
Vloeiend en stijlvol ontwerp
Perfect voor een actief leven. Met zijn vloeiende vormgeving en gestroomlijnde finish ligt de Galaxy J6 comfortabel en ergonomisch in je hand. Je kunt bovendien kiezen uit verschillende kleurenmogelijkheden om jouw individualiteit te benadrukken.
Makkelijk multitasken
De Galaxy J6 met 5,6” Infinity Display is ideaal om te multitasken, bijvoorbeeld gamen, sms'en en browsen. Met App Pair kun je videoclips bekijken terwijl je je berichten in de gaten houdt.
Drie helderheidsniveaus
Maak de helderste foto's zonder weerkaatsingen. De Galaxy J6 heeft een flits die je op drie niveaus in kunt stellen, zodat je ook in het donker schitterende selfies kunt maken.
Gebruik je foto's om een verhaal te vertellen
Bewerk je foto's en video's om je eigen story te creëren. Sorteer en organiseer je foto's en video's om ze gemakkelijk te delen met vrienden en familie.
Aparte chats voor werk en privé
Heel eenvoudig je werk- en privéchats gescheiden houden. Met Dual Messenger kun je twee verschillende accounts op je favoriete chat-apps installeren – heel eenvoudig vanuit je startscherm.
Meer dan genoeg opslagruimte
Meer ruimte om je mooiste herinneringen te bewaren. De Galaxy J6 wordt geleverd met 15 GB aan opslagruimte in de Samsung Cloud, zodat je al je content veilig kunt bewaren en kunt openen waar en wanneer je maar wilt.
Volg je gezondheid op de voet
Maak kennis met je persoonlijke assistent om je leven optimaal in balans te houden. De Galaxy J6 is uitgerust met Samsung Health, die je activiteit, eetgewoontes en slaappatroon bijhoudt – alles op één plaats zodat je het gemakkelijk kunt terugvinden.
Handig overschakelen op Wi-Fi
Nooit meer handmatig je Wi-Fi in- en uitschakelen. De Galaxy J6 bewaart je Wi-Fi-geschiedenis en schakelt Wi-Fi automatisch in of uit wanneer je in de buurt komt of juist weggaat van een veelgebruikte Wi-Fi-spot. Zo profiteer je optimaal van draadloos internet en houd je tegelijkertijd je dataverbruik onder controle.

Laatst bekende prijs: € 209.00

Bekijk alle Samsung Galaxy J6 (Zwart) reviews