Wiko smartphone VIEW2 32 GB (Antraciet) review

Wiko smartphone VIEW2 32 GB (Antraciet) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Wiko smartphone VIEW2 32 GB (Antraciet)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

VIEW2: full screen en topprestaties
Het 19:9-full screen schermoppervlakte biedt jou een nog gavere kijk- en luisterervaring op jouw smartphone. Het is niet alleen een plezier bij het kijken van je Netflix-series of YouTube-filmpjes, maar ook tijdens het videobellen met je partner, ouders of vrienden. Alsof ze dan ook echt bij je zijn.
Exclusief ontwerp. Comfort bovenop
Het model oogt groter door meer weergaveruimte en minder randen, maar het zal je verbazen dat de VIEW2 nog perfect in je hand past.
Meeslepende ervaring
De op maat gemaakte gebruikersinterface is geheel afgestemd op het display. Geniet van een volledige meeslepende ervaring met films, games en apps. De bedieningsbalk bovenin komt tevoorschijn, zodat je je muziek kunt bedienen en oproepen kunt beantwoorden, wanneer jij dat wilt.
Fotograferen als een professional, zelfs bij weinig licht
Wiko heeft gezorgd voor een uitzonderlijke beeldkwaliteit in de VIEW2. Zowel achter als voor heb je een eersteklas-camera voor foto's, selfies en video's. Delen mag gerust. Dag en nacht. Levensechte, scherpe selfies in alle lichtomstandigheden! Gebruik 4x meer licht met Big-Pixel technologie en f / 2.0 diafragma voor scherpe details en minder ruis.
Dynamische snelheid
Het zou perfect zijn als je een smartphone hebt die op hetzelfde tempo werkt als jij. De Wiko VIEW2 kan dat wel. Onder de motorkap heeft deze smartphone een krachtige processor en 3GB RAM. 4G LTE maakt livestreams en snelle downloads mogelijk.
De extra's in het leven
Snelle Face Unlock; met Face Unlock. kijk je eenvoudig naar je smartphone om hem te ontgrendelen. Gezichtsherkenning wordt automatisch gestart door gebaarherkenning wanneer je de View2 oppakt.
100% Android Experience; geen onnodige toeters en bellen. Maak gebruik van enorme opslagcapaciteit, snellere prestaties en de nieuwste Google-functies en beveiligingsfuncties.
Makkelijk betalen; met NFC zijn betalingen, koppelen en reizen eenvoudig en contactloos.

Laatst bekende prijs: € 199.99

Bekijk alle Wiko smartphone VIEW2 32 GB (Antraciet) reviews