Wiko smartphone VIEW2 PLUS (Paars) review

Wiko smartphone VIEW2 PLUS (Paars) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Wiko smartphone VIEW2 PLUS (Paars)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Meeslepende kwaliteit, met uitstekende beelden en ultrasoepele, duurzame prestaties.
Wiko View 2 Plus Dual SIM
Opvallend design. Echt comfort.
Het innovatieve schermontwerp maximaliseert uw kijkzone. Extra bruikbare ruimte en een uitgebreid scherm in een smartphone die comfortabel in je handpalm past.
De op maat gemaakte gebruikersinterface is precies afgestemd op het hele scherm. Geniet van een maximale onderdompeling, van shows en games tot al je apps.
Sterke, dynamische prestaties
Er speelt zich nogal wat af in je hand, want de Qualcomm Octa-Core 1.8GHz processor en 4GB RAM zorgen voor naadloze multitasking bij het schakelen tussen apps. Altijd klaar voor binge-watching sessies, 4G zorgt ervoor dat je razendsnel kunt streamen en downloaden.
Nooit meer te weinig ruimte voor uw apps, muziek, foto's en clips. Alles veilig opgeborgen met de ruime 64 GB opslagruimte aan boord. Breid je opslagruimte verder uit met een MicroSD-kaart van 256 GB. Gratis onbeperkte opslag is beschikbaar op Google Photos.
Gesprekken, muziek, films, chatten, gamen… het blijft maar doorgaan! Gemaakt voor de veeleisende gebruiker, je kan vertrouwen op een langdurige stroomvoorziening op één keer opladen. De 4000 mAh batterij zit vol met kracht om langer te genieten, met een volledige dag intensief gebruik.
Beelden die het posten waard zijn
Een slimme camera-ervaring voor geweldige foto's, zelfportretten en clips die bedoeld zijn om te delen.
Verbluffend professioneel ogende portretten, door de AI aangestuurde 12MP dual rear camera. De speciaal ontworpen app herkent en past de instellingen slim aan. Gewoon richten en fotograferen, want Auto-Scene Detection past de instellingen aan voor portretten van hoge kwaliteit. Dankzij de ingebouwde Lowlight-optimalisatietechnologie kun je zelfs goede foto's maken in elke belichting.
 
Kunstzinnig en moeiteloos
Het is altijd mogelijk om goede selfies te maken met de 8MP frontcamera en het grote f/2.0 diafragma, waardoor meer licht wordt vastgelegd. Versterk de kwaliteit van je zelfportretten met Auto-HDR en activeer de standaardinstelling op basis van verlichting. Laat je creativiteit de vrije loop om te spelen met Live portret vervagen, Face Beauty en Live filters.
Hilarische momenten verdienen het om zonder vertraging te worden gedeeld! Neem een snelle 15 seconden durende clip op met korte video, klaar om geplaatst te worden. Zowel de selfie- als de achteruitrijcamera hebben FHD-videostabilisatie, aangedreven door Vidhance om schokken te elimineren voor stabiele beelden.
Gestroomlijnde ervaring
Met Android Oreo, krijg je extra geheugen, snellere prestaties en de meest recente Google-apps en beveiligingsupdates.
Snelle ontgrendeling met gezichtsherkenning
Waarom tijd verliezen met het invoeren van codes of wachtwoorden? Ontgrendel in minder dan een seconde je smartphone door er simpelweg naar te kijken of door gebruik te maken van een vingerafdruk.
Gemakkelijke smartphone betalingen
Voorzien van ingebouwde NFC-chip, die ervoor zorgt dat je eenvoudig contactloze betalingen kan doen.
Stijlvol
De hoogwaardige afwerking wordt geaccentueerd door een glanzend effect, gemaakt voor een vleugje elegantie.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Wiko smartphone VIEW2 PLUS (Paars) reviews