Xiaomi smartphone MI 8 64GB (Zwart) review

Xiaomi smartphone MI 8 64GB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Xiaomi smartphone MI 8 64GB (Zwart)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Xiaomi MI 8
Het eerste dat opvalt bij de Xiaomi MI 8 is het grote 6.21 inch AMOLED scherm. Dankzij de dunne randen lijkt het toestel uit bijna alleen maar scherm te bestaan en met de 16 miljoen kleuren die het scherm kan weergeven geniet jij van ongekend mooie beelden. Met prachtige scherm gaat samen met een lichtgewicht en gebogen design waarbij op de achterkant van het toestel een vingerafdruklezer zit, om snel en gemakkelijk jouw telefoon te ontgrendelen.
 
Zie het, fotografeer het.
De Xiaomi MI 8 maakt fantastische foto’s dankzij de 20 megapixel camera. AI analyseert elke gelaatstrek en creëert een 3D-model, dat het gebruikt om kenmerken te markeren en uw beste zelf vast te leggen. Het kan zelfs de hoek van de opname detecteren om er zeker van te zijn dat jouw selfies altijd natuurlijk zijn. Bovendien heeft de Xiaomi MI 8 krachtige analysemogelijkheden in combinatie met 1,8 μm grote pixel (4-in-1 Super Pixel) technologie om scherper en helderder foto’s te maken. Zelfs ’s nachts. SLR-kwaliteit dual pixel autofocus zorgt ervoor dat de Mi 8 snel foto's kan maken.
 
Snel en gemakkelijk ontgrendelen
Geen gedoe meer met het ontgrendelen van jouw telefoon aan de hand van een code of een patroon. Op de achterkant zit een vingerafdruklezer om bij het oppakken de telefoon al te ontgrendelen. Het is ook mogelijk om te telefoon te ontgrendelen aan de hand van gezichtsherkenning, zelfs in het donker. Je hoeft maar te kijken en je kunt direct aan de slag!

Laatst bekende prijs: € 499.99

Bekijk alle Xiaomi smartphone MI 8 64GB (Zwart) reviews