Xiaomi smartphone Redmi Note 5 32GB (Zwart) review

Xiaomi smartphone Redmi Note 5 32GB (Zwart) review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Xiaomi smartphone Redmi Note 5 32GB (Zwart)

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Dubbele camera, diepere beelden
Redmi Note 5 levert beelden van hoge kwaliteit, zelfs bij weinig licht. De massieve 1,4μm pixels van de primaire camera zorgen voor heldere, scherpe foto's. Dit wordt nog versterkt door de secundaire sensor, die een scherptediepte biedt die niet beschikbaar is op typische smartphonecamera's.
 
12MP + 5MP dual camera
Beide achterste camerasensoren blinken uit in alle omstandigheden. De camera levert levendige, kleurrijke foto's, en de secundaire sensor verdiept foto's, waardoor ze levendig zijn en expressief.
 
Snapdragon 636
Redmi Note 5 is de snelste Redmi ooit en bevat het wereldwijde debuut van de gloednieuwe Snapdragon 636 – Qualcomm’s nieuwste processor. Deze geavanceerde octa-core processor implementeert de Kryo architectuur die de algehele prestaties en energie-efficiëntie sterk verbetert. De Snapdragon 636 presteert tot 40% beter dan zijn voorganger.
 
Weergavevorm en -functie
2.5D gebogen Corning Gorilla Glass display. Voelt en ziet er ongelooflijk uit terwijl het uiterst slijtvast is. Redmi Note 5 is speciaal ontworpen om hoekschokken te spreiden om schade aan het scherm te voorkomen, en is onderworpen aan strenge tests en kwaliteitsborging.
De opname van een dubbele grafeen blad vermindert de temperatuur van het apparaat, waardoor de prestaties worden verbeterd.
 
Waanzinnige batterijprestaties
De 4000mAh hoge capaciteit batterij en MIUI-optimalisaties op systeemniveau bieden tot 20 dagen standby-tijd of 17,3 uur videoweergave.

Laatst bekende prijs: € 199.99

Bekijk alle Xiaomi smartphone Redmi Note 5 32GB (Zwart) reviews