Philips elektrische tandenborstel HX9903/13 review

Philips elektrische tandenborstel HX9903/13 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Philips elektrische tandenborstel HX9903/13

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Onze beste tandenborstel met Smart Sensor-technologie
Geniet van de ultieme poetsbeurt met DiamondClean Smart. Dankzij realtime feedback weet u precieswaar u al bent geweest en de persoonlijke coaching zorgt voor sterke, witte tanden, gezond tandvleesen een frisse adem. Dit is meer dan een tandenborstel: dit is een complete mondverzorgingsoplossing.
Bewezen verbetering van de mondhygiëne• Verwijdert tot wel 10x meer tandplak* voor een grondige reiniging• Tot wel 7x gezonder tandvlees* in slechts 2 weken• Verwijdert tot wel 100% meer tandaanslag** in slechts 3 dagenPersoonlijke in-app coaching voor beter tandenpoetsen• Geeft aan waar u hebt gepoetst en markeert waar u niet hebt gepoetst• Leidt u terug naar de overgeslagen plekken voor een 100% schoon gebit• Vergeet uw probleemgebieden niet• Waarschuwt u wanneer u te hard drukt• Helpt u om minder te 'schrobben'
Tandplak behoort tot het verleden
Klik de Premium Plaque Defense-opzetborstel op het handvat voor onze meest grondige reiniging. Door de zachte, buigzame zijkanten volgen de borstelharen het oppervlak van elke tand waardoor de borstel de tand 4x beter raakt en er tot 10x meer tandplak op moeilijk bereikbare plaatsen wordt verwijderd.
Zorg voor uw tandvlees
Klik de Premium Gum Care-opzetborstel op het handvat voor een gezonder tandvlees. Het kleinere formaat en de tandvleesborstels reinigen zacht maar effectief langs de tandvleesrand waar het tandvlees het eerst ontstoken raakt. Het is klinisch bewezen dat met deze opzetborstel er 100% minder kans is op ontstoken tandvlees en het tandvlees binnen twee weken tot 7 keer gezonder is.
Snel wittere tanden
Klik de Premium White-opzetborstel op het handvat om tandaanslag te verwijderen en uw stralende glimlach terug te toveren. Het is klinisch bewezen dat de dicht op elkaar geplaatste borstelharen binnen 3 dagen 100% meer tandaanslag verwijderen.
Sla nooit meer een plekje over
Dankzij onze slimme locatiesensor ziet u altijd waar u wel en niet hebt gepoetst. In de Philips Sonicare-app worden uw gegevens in realtime bijgehouden en weet u wanneer u grondig hebt gepoetst. Kortom: Philips helpt u om uw tanden beter en zorgvuldiger te poetsen.
Poetscorrectie-functie
Als u tijdens het poetsen van uw tanden een plekje overslaat, wordt dit door de Poetscorrectie-functie van de app aangegeven. Geef dat gedeelte nu uw aandacht en u weet zeker dat u elke keer uw gebit 100% poetst.
Aandachtsgebieden en doelen stellen
Heeft uw tandarts aangegeven waar u beter moet poetsen? Dat wordt ook aangegeven op de 3D-mondkaart in de app en u krijgt handige herinneringen.
Poetst u te hard?
U merkt wellicht niet dat u te hard poetst maar uw DiamondClean Smart ontgaat dat niet. Als u te hard drukt, gaat de ring aan het einde van het handvat knipperen en weet u dat u minder hard moet poetsen. Laat de borstel het werk doen. 7 van de 10 personen vonden deze functie handig en gingen daardoor beter hun tanden poetsen.
Eenvoudiger wordt het niet
Bij een elektrische tandenborstel doet de borstel het werk. In het handvat zit een poetssensor die aangeeft dat u minder moet 'schrobben'. Op die manier gaat u niet alleen beter maar ook zachter en effectiever uw tanden poetsen.

Laatst bekende prijs: € 259.99

Bekijk alle Philips elektrische tandenborstel HX9903/13 reviews

About the Author