Acer 24 inch monitor PREDATOR XB241H review

Acer monitor PREDATOR XB241H review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer monitor PREDATOR XB241H

Product informatie:

De keuze van gamers
De monitoren uit de XB1-serie bevatten tal van functies om uit te kiezen. Creëer je eigen ultieme game-ervaring met extreme resoluties, hoge vernieuwingsfrequenties, IPS[1]-technologie en meer. Standaardfuncties zoals GameView en NVIDIA G-SYNC™ maken iedere keuze de juiste.
 
Pixelpower
Vroeger ging kleur ten koste van snelheid, maar met onze reeks prachtige en krachtige gamingmonitoren is er geen reden meer voor concessies. IPS[1]-technologie genereert rijke kleuren en je kunt zelfs overklokken naar 165 Hz voor een nog betere game-ervaring. Als je het eenmaal hebt geprobeerd, wil je niets anders meer.
 
NVIDIA G-SYNC
De meest vloeiende game-ervaring ooit met NVIDIA G-SYNC. G-SYNC voorkomt haperen en stotteren door de vernieuwingsfrequentie van uw scherm te synchroniseren met het aantal frames dat door uw GPU wordt gerenderd. Dit is legendarisch gamen op uw pc.
 
Jij hebt de controle
Met Predator GameView neem jij de leiding. Pas de donkere omgevingsniveaus en de kleuren aan en stel richtpunten in voor een dodelijk schot. Sla de aangepaste instellingen op in drie verschillende profielen waar je op elk gewenst moment tussen kunt schakelen.
 
NVIDIA ULMB
Moe van die lelijke bewegingsonscherpte als je de bocht om drift? Ga voor een fantastische race-ervaring met de NVIDIA ULMB[2]-technologie (Ultra Low Motion Blur) om kristalhelder te gamen met een hoge framesnelheid.
 
Alle kleuren
Met goede kleuren komen gamewerelden tot leven en kun je precies zien waar jouw vijanden zijn. We hebben de XB1-serie opgevoerd tot 100% sRGB. Dat zijn nog eens kleuren!
 
Meer comfort
Dankzij de speciale technologie tegen flikkeringen, het blauwlichtfilter, ComfyView en de dimtechnologie van Predator EyeProtect heb je minder last van vermoeide ogen tijdens lange gamingsessies.
 
ZeroFrame
Een voor plezier, twee voor multitasking, drie voor de ultieme game-ervaring. Met een set-up met meerdere ZeroFrame-schermen verlies je jezelf compleet in de game.[1]
 
[1] IPS staat voor In-Plane Switching. Alle merken en productnamen die hierin worden vermeld, omvatten handelsmerken van hun respectieve bedrijven en worden uitsluitend gebruikt om de producten te beschrijven en te identificeren.

Laatst bekende prijs: € 382.00

Bekijk alle Acer monitor PREDATOR XB241H reviews

About the Author