Acer monitor Predator XB252Q review

Acer monitor Predator XB252Q review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Acer monitor Predator XB252Q

Product informatie:

Keuze van de gamers
De monitoren uit de XB1-serie zitten vol met functies om uit te kiezen. Creëer uw eigen ultieme spelervaring met extreme resoluties, snelle verversingsfrequenties, IPS-technologie en meer. Standaard functies zoals GameView en NVIDIA G-SYNC maken van elke keuze een goede keuze.
 
1ms Reactietijd
Met deze ongelooflijk lage reactietijd van 1 ms zullen zijn wazige beelden bij snelle bewegingen verleden tijd.
 
NVIDIA G-SYNC
Krijg de soepelste game-ervaring ter wereld met NVIDIA G-SYNC. G-SYNC elimineert het scheuren van het scherm en minimaliseert stotteren door de verversingssnelheid van uw monitor te synchroniseren met de frames die door uw GPU worden weergegeven. Dit is legendarisch PC-gamen.
 
Grijp de controle
Neem de leiding over elke situatie met Predator GameView. Pas donkere boost-niveaus aan, pas de kleuren nauwkeurig aan en stel richtpunten in voor de nauwkeurigheid voor schieten vanuit de heup. Sla de aangepaste instellingen op in drie profielen waar je op elk moment tussen kunt schakelen.
 
NVIDIA ULMB
Moe van die lelijke bewegingsonscherpte als je door de bochten gaat? Krijg een fantastische race-ervaring met NVIDIA ULMB (Ultra Low Motion Blur)-technologie voor kristalheldere gameplay bij hoge beeldsnelheden.
 
Alle kleuren
Goede kleuren brengen spelwerelden tot leven en stellen je in staat om vijanden met precisie uit te kiezen. Acer is erin geslaagd om de XB1-serie tot 100% sRG te krijgen.

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Acer monitor Predator XB252Q reviews

About the Author